Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

Как бизнесите да се възползват от безвъзмездната програма за финансиране до 20 хил. лева

Sofia Petrova

През последните дни българските бизнеси научиха прекрасната новина, че ще могат да получат безвъзмездна помощ от Европейския съюз по програмата за финансиране по Плана на възстановяване. Малките и средни бизнеси могат да вземат до 20 хил. лв., като могат да използват паричните премии в различни направления на своя бизнес като изграждане на уеб сайтове, инвестиране на средства в инструментите за дигитален маркетинг, за да разширят разпознаваемостта си, както и да изградят своите CRM системи или да започнат да продават своите продукти през онлайн магазин. 

През последните 2 години малкият и среден бизнес в България, а и не само,  пострадаха сериозно заради Пандемията от COVID-19, както и от назрялата икономическа ситуация в глобавен мащаб с високото поскъпване на природните ресурси. Фокус на Европейския съюз е бизнесите да получат безвъзмездна помощ, с която да се защитят и да се подсигурят дигитално, защото процентът на хакерски атаки към този сегмент е силно увеличен.  

Като доставчик на услуги за малкия и среден бизнес в България, ние от Jump.bg, с грижа и внимание събрахме цялата информация, която да ви бъде полезна, за да можете да се възползвате от безвъзмездното финансиране на Европейския съюз. През последните 12 години винаги сме заставали зад нашите клиенти с мисията да им предоставяме най-доброто решение за техните специфични нужди. 

Ако и вие сте малък или среден бизнес сме сигурни, че вече се питате въпроса - Как да кандидатствам и дали мога да го направя.  

По програмата за финансиране могат да вземат участие  бизнеси, които имат годишен оборот за предходната година (2021) в размер на 123 000 лв. и да са назначили като персонал повече от 1 наето лице във фирмата. Минималната сума, която можете да получите е в размер на 3 хил. лв. Бизнесът трябва да е регистриран преди 31.12.2019 година. Можете да научите повече за целия процес по кандидастване, като изтеглите резюмето от уеб сайта finansirane.eu/ .  

Ако кандидаствате по програмата и имате нужда от изработка на онлайн магазин или корпоративен сайт, с който да покажете и да разкажете на света за вашия бизнес, първата стъпка, която трябва да направите е да закупите своето запомнящо се домейн име, както и хостинг план, на който да изградите бъдещия си проект. От изключителна важност е да използвате средствата, които ще получите максимално ефективно и затова нашият съвет от Jump.bg е да се доверите на хостинг доставчик, който ще ви осигури гъвкава услуга с прозрачна ценова политика, която в точния момент ще отговори на вашите изисквания.  

В момента сте изцяло офлайн бизнес и ви престои процесът по изграждане на дигитално присъствие, разгледайте нашето кратко ръководство, в което сме подбрали 10-те стъпки, през които да минете, за да стартирате своя онлайн бизнес. Изборът на правилния хостинг план в началото е от важно значение за развитието на вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нашия експертен екип на имейл sales@jump.bg и ще получите безплатна консултация за различните видове възможности, които предоставяме в Jump.bg. 

Статия от Sofia Petrova

Макар да е едно от новите попълнения в екипа ни, вече знаем колко упорита и всестранно развита личност всъщност е Софи. Обича маркетинга, обожава книгите и не пропуска възможност да научи нещо ново, което да я направи още по-добра в работата. Софи се грижи за създаването на полезно за вас съдържание и ни помага да достигнем до още потребители и бизнеси, които имат нужда от нашите услуги. Разчитаме на нея, за да направим Jump.bg любим бранд и предпочитан партньор за собствениците на уеб сайтове и онлайн магазини в България.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин