За нас

Екипът на Jump.BG

Ние сме екип от млади и всеотдайни специалисти, изпълнени с желание да ти предоставим най-подходящата среда, където да осъществиш своите проекти. Непрекъснато търсим нови възможности, за да продължаваме да удовлетворяваме изискванията на твоя бизнес. Фокусът ни е насочен към търсене, откриване и реализиране на нови информационни решения!

Избери Jump.BG

Ние от Jump.BG успяхме да се наложим на българския хостинг пазар, като една от предпочитаните хостинг фирми заради перфектното съотношение между качество, цена на предлаганите услуги и денонощната техническа поддръжка от висококвалифицирания ни екип. Разполагаме с богато портфолио от услуги, с които ще ти помогнем да осъществиш проектите си, като надскочиш очакванията си.

Какво предлагаме?

Домейни, уеб хостинг решения, виртуални и наети сървъри, стандартни пакети и индивидуални конфигурации. Също така, наш приоритет е да осигурим професионално обслужване по всяко време на денонощието.

Участвай в нашата Affiliate програма

Печели реални пари и тествай нашите услуги.

Научи повече
Участвай в нашата Affiliate програма

Защо Jump.bg?

Ние знаем от какво имаш нужда и сме готови да обсъдим по всяко време възможностите за развитие на проектите ти. Екипът на Jump.BG ще извърви с теб всяка една крачка по пътя до успеха. Независимо дали искаш да популяризираш своя бизнес в интернет или да си осигуриш повече надеждно пространство в глобалната мрежа, ще ти осигурим максимална ползваемост и възвръщаемост на инвестициите ти.

  • Отлично качество

    Търсиш отлично качество на атрактивни цени? Тогава си попаднал на правилното място! Ние сме сертифициран cPanel партньор.

  • 24x7 поддръжка

    Имаш нужда от помощ? Свържи се с нас по всяко време - винаги сме на твое разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

  • Безплатни екстри

    Необходими са ти допълнителни инструменти? Получаваш софтуерни приложения и услуги със закупуването на всеки хостинг план.

Юридически данни на Jump.BG

Фирма: Джъмп.БГ ООД
Адрес: гр. София, р-н "Възраждане", ул. "Царибродска" 70, ет. 4
ЕИК/Булстат: 201416377
ЗДДС: BG201416377

Банка: UniCredit Bulbank
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG11UNCR70001522984844
МОЛ: Драгомир Желев