Вземи .BG домейн име САМО за 49.00лв./г.

Компенсация за оставащо време +

Безплатна миграция

Преместването на хостинг акаунт може да бъде труден процес, свързан с неработещи уебсайт, имейли и т.н. Затова можете да разчитате на нашия технически екип.

Ако искате да преместите сайта си от друг хостинг доставчик по една или друга причина, но ви възпира това, че местенето е сложен технически процес, можете да разчитате на нашия технически екип да премести вашия сайт професионално, бързо и безболезнено. Освен това, ще ви компенсираме за оставащото ви предплатено време в текущия ви хостинг доставчик, като удължим предплатения от вас период с оставащото ви време в текущия доставчик. За да се възползвате от компенсацията, трябва да поръчате хостинг при нас за минимум една година.

Как да се възползвате?

 • Изберете вашия хостинг план. Ако не знаете кой е подходящ за вас, пишете на support@jump.bg и ние ще ви консултираме.
 • След като закупите плана, пишете на support@jump.bg, че искате ние да преместим вашия хостинг акаунт.
 • Ако искате да получите компенсация, уточнете това в мейла или тикета към съпорта.
 • Нашият екип ще ви поиска данни за достъп до стария ви хостинг акаунт.
 • След като предоставите всички необходими данни за достъп, нашият екип ще се заеме с преместването. Ние ще ви уведомим, когато сме готови и сайтът ви е преместен и активен при нас или ако имаме нужда от нещо друго от ваша страна.
 • Трябва да имате предвид, че в някои ситуации ще бъде необходимо сайтът да бъде неактивен за кратко. В тези случаи ще договорите с нашия екип в кое време е най-подходящо сайтът ви да бъде неактивен.

Направи запитване за преместване

Клиентите за нас

Обща оценка в Google Виж всички ревюта
Обща оценка във Facebook Виж всички ревюта
От: Петър Николов

Това е може би най-добрата фирма в България за споделен хостинг. Цените са без конкуренция, а това което получаваш за парите си е феноменално. Ако понякога се появят грешки при обновяване на сайтове или други технически неизправности - поддръжката е винаги на линия и помага.

Виж ревютата в Google
От: Георги Жеков

Клиент съм на фирмата от 4 години. Винаги са решавали всички проблеми бързо и професионално. Изключително съм доволен и препоръчвам на всички.

Виж ревютата в Google
От: Васил Тошков

Фирмените ни сайтове на Cloxy са на хостинг в Jump.BG от години и нямаме никакви проблеми. Поддръжката е светкавична, сайтовете никога не падат.

Виж ревютата в Google
От: Петромир Пенчев

От 2011 съм клиент на фирмата, до момента е нямало никакви проблеми, а дори и да изникне нещо предлагат светкавична поддръжка.

Виж ревютата в Google
От: Мартин Иванов

Ползвам ги повече от 2 години, заклевам се, че може би няма друг хостинг в България и може би в света, който да има толкова бърз съпорт, за 2 години колко безсънни нощи съм имал в кореспондция по имейла заради проблеми със сайтовете и винаги са ми ги оправяли без 1 стотинка, дори и проблема да не е в тях, правили са ми WP оптимизация по сред нощ, и още една камара една неща, които не са тяхна работа и в другите хостинги обикновено ти казват "Проблема не е в нас, оправяй се", безкрайно съм доволен от JumpBG, браво продължавайте в същият дух!

Виж пълното ревю
От: Георги Николаев

Най-добрите услуги на перфектна цена! Обслужването и поддръжката са супер!

Виж ревютата в Google

Защо Jump.bg?

 • Отлично качество

  Търсиш отлично качество на атрактивни цени? Тогава си попаднал на правилното място! Ние сме сертифициран cPanel партньор.

 • 24x7 поддръжка

  Имаш нужда от помощ? Свържи се с нас по всяко време - винаги сме на твое разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

 • Безплатни екстри

  Необходими са ти допълнителни инструменти? Получаваш софтуерни приложения и услуги със закупуването на всеки хостинг план.