Безплатно преместване на сайт от друг хостинг

Търсите по-добро място за своя уебсайт? Ние ще го приютим с грижа и търпение, за да се развива и расте в оптимална среда! И за да бъде всичко за Вас лесно и бързо, нашият екип от експерти ще се погрижи миграцията да бъде реализирана професионално и безплатно!

Заявете миграция
Безплатно преместване на сайт от друг хостинг

Преместете своя сайт още сега

  • Напълно безплатно - ще мигрираме сайта Ви в хостинг Jump - напълно безплатно - като welcome drink за едно добро ново начало на съвместното ни партньорство! Възползвайте се още сега и заявете миграция на своя онлайн проект!
  • Без да губите пари - ако Ви остава предплатено време на текущия Ви хостинг - няма да го загубите! Ние ще Ви компенсираме, като добавим към плана Ви толкова месеци (до 12), колкото остават на текущия Ви хостинг!
  • С грижа и професионализъм - нашите топ експерти ще се погрижат миграцията да бъде професионално реализирана в съответствие с най-добрите практики в световен мащаб и богатия си опит!
  • Бързо и лесно - ще реализираме миграцията изключително бързо и в най-удобния за Вас момент, без да имате никакъв ангажимент по процеса на трансфер - освен да ни се доверите!
  • Без downtime - безплатното преместване на сайта Ви ще бъде и без прекъсване на неговото функциониране! Никой от посетителите Ви няма да изпита неудобство в процеса на трансфер!
  • От друг хостинг - предложението ни се отнася за преместване на сайт от друг хостинг, но не и от SaaS платформи! За такъв тип миграция е необходим друг подход и екип с различна експертиза.

Kак да преместите сайта си в Jump.BG?

Стъпка: 1

Свържете се с нас чрез контактната форма по-долу, в чата или ни се обадете. Споделете кой уеб сайт желаете да мигрирате при нас, както и данни за връзка с Вас - име, телефон и имейл.

Стъпка: 2

Ще направим анализ какви ресурси са необходими за Вашия онлайн проект и ще Ви препоръчаме оптимален хостинг план. Ще планираме дата и час за миграция на проекта Ви в най-удобното за вас време!

Стъпка: 3

След потвърждение от Ваша страна, че трансферът е успешен, ще затворим задачата при нас и ще Ви поканим да споделите своите отзиви! Вижте какво споделиха нашите клиенти:

Заявете миграция

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас. Ще направим анализ какви ресурси са необходими за оптималното функциониране ма Вашия уебсайт и ще Ви предложим най-подходящия хостинг план. Ще прехвърлим напълно безплатно целия проект и прилежащите му пощи няма да Ви ангажираме в процеса по миграция.

Защо да прехвърлите сайта си в Jump.BG?

Подновявате услугата на същата цена, която сте заплатили през първата година **

Подновявате услугата на същата цена, която сте заплатили през първата година **

В Jump.bg цената, която заплащате за първата година и цената, която ще заплатите за подновяване на услугата, са еднакви.

И не само че през втората и следващи години няма да заплащате по-високи суми, за да подновите услугата си, но и ще се възползвате от отстъпка при предплащане за по-дълъг период от време.

Защита за Вашия сайт

Защита за Вашия сайт

Осигуряваме най-добрата защита за Вашия сайт. С технологиите, които използваме - CageFS, оптимизирани ModSec правила, Imunify360, DDoS защита на цялата ни мрежа и редица други екстри.

Вашият сайт е на сигурно място на нашите сървъри. Хиляди сайтове на ден биват хакнати или подлежат на атака, което забавя или напълно блокира работата им. Ние се грижим уебсайтовете на нашите клиенти да бъдат защитени!

Неограничени параметри

Неограничени параметри

Ние знаем колко е влудяващ недостигът на ресурси в един хостинг план. За да Ви е комфортно и спокойно при нас, ние използваме интелигентна LVE технология и не следим и ограничаваме трафика, броя на файловете и папките Ви (INODES) *** и броя на базите данни, които Вашият сайт използва.

Безупречен съпорт 24/7

Безупречен съпорт 24/7

Ние сме на Ваше разположение 24/7 - 365 дни в годината. Нашият екип от добре подготвени технически експерти с богат опит ще Ви съдейства при възникнали казуси и ще се погрижи за сигурността и бързината на Вашия уебсайт. Тези, които вече ни се довериха, ни оценяват с изключително висока оценка.

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Желаете ли и Вашия уебсайт да има светкавична скорост и да се зарежда бързо, за да не губите клиенти, отегчени от чакане?

Можем да осигурим това с LiteSpeed уеб сървър, който е с вградено кеширане и използва новия HTTP/2.0 стандарт. Благодарение на това съдържанието се сервира по-бързо, в сравнение с което и да е друго решение на пазара.

Решението има и 100% съвместимост с WordPress, като за целта е разработен и плъгин.

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Доверявайки се на хостинг Jump, Вие разполагате със собствена виртуална среда, където разполагате със свои ресурси.

Чрез усъвършенстваната LVE технология, която използваме, Вашите сайтове са изолирани от всички други на сървъра. Нито един потребител не може да влияе на останалите, за да гарантираме изключителна сигурност за Вашите сайтове.

Периодът, който се изкупува е до 12 месеца, при закупуване на хостинг план за минимум 12 месеца.

При нас цената за подновяване е еднаква с цената за нова услуга обявена на сайта в конкретния момент на подновяване.

Jump.BG не поставя ограничения за брой inodes на ниво акаунт. Въпреки това, следва да се има предвид, че такова ограничение съществува в самата файлова система за целия сървър. Нашата политика е да разполагаме относително малко на брой акаунти върху един споделен сървър, тъй като това дава по-добра надеждност и производителност за вашите уебсайтове. Благодарение на тази наша политика средно акаунтите в Jump.bg използват не повече от 30-40% от всички inodes на нашите сървъри и нямаме ситуация, в която ограничението от файловата система да бъде достигнато.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти