Компенсация за оставащо време* +

Преместване на сайт от друг хостинг доставчик

Ние ще преместим сайта Ви към Jump.bg безплатно. Разчитайте на нашия технически екип да прехвърли Вашия сайт професионално, бързо и без прекъсване. Освен това, ще Ви компенсираме за оставащото Ви предплатено време към настоящия Ви хостинг доставчик.

Заяви миграция
Преместване на сайт от друг хостинг доставчик

Защо да прехвърля сайта си в Jump.bg?

Запазване на цената при подновяване на услуга **

Запазване на цената при подновяване на услуга **

В Jump.bg цената за първата година и цената за подновяване са еднакви. Ние не само че няма да Ви искаме по-висока сума, за да подновите услугата си, но и ще Ви дадем отстъпка при предплащане за по-дълъг период от време.

Защита за твоя сайт

Защита за твоя сайт

Предлагаме най-добрата защита за сайта ти. С технологиите, които използваме, сайтът ти ще бъде защитен от хакерски атаки. Хиляди сайтове на ден биват хакнати или подлежат на атака, което забавя или направо блокира работата им. Ние защитаваме сайтовете на нашите клиенти.

Неограничени параметри

Неограничени параметри

Знаем, че недостигът на ресурси на Вашия план е влудяващо. Ние няма да следим трафика, броя на файловете и папките Ви (INODES) ***, броя на базите данни, които Вашият сайт използва.

Безупречен съпорт

Безупречен съпорт

Ние изцяло ще се погрижим за сигурността и бързината на сайта Ви. Нашите клиенти ни оценяват с висока оценка за качеството на обслужване. Вижте сами.

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Искаш ли и твоя уебсайт да има светкавична скорост и да се зарежда бързо, за да не губиш клиенти? Ще ти я осигурим с LiteSpeed уеб сървър. Той използва новия HTTP/2.0 стандарт, а това му позволява да сервира съдържанието по-бързо, от което и да е друго решение на пазара.

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Вие ще имате собствена виртуална среда, където разполагате със свои ресурси. По този начин ние Ви гарантираме изключителна сигурност за вашите сайтове, където нито един потребител не може да влияе на останалите.

Направете заявка

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас. Заедно ще изберем най-подходящия хостинг план за Вашия сайт и ще прехвърлим напълно безплатно целия проект и прилежащите му пощи. Няма да Ви ангажираме в процеса по миграция.

Kак да преместим сайта си в Jump.bg?

Стъпка: 1

Пишете ни или ни се обадете. Ние ще Ви консултираме за най-подходящия хостинг план за Вашия сайт спрямо нуждите му.

Стъпка: 2

Предоставете ни достъп до потребителския панел при настоящия Ви хостинг доставчик, за да преместим цялото съдържание към новия Ви хостинг план.

Стъпка: 3

Уточнете с нас най-удачното време за прехвърляне на сайта Ви към Jump.bg.

Стъпка: 4

Потвърдете ни, че всичко по сайта Ви работи безупречно след приключилата миграция.

Периодът, който се изкупува е до 12 месеца, при закупуване на хостинг план за минимум 12 месеца.

При нас цената за подновяване е еднаква с цената за нова услуга обявена на сайта в конкретния момент на подновяване.

Jump.BG не поставя ограничения за брой inodes на ниво акаунт. Въпреки това, следва да се има предвид, че такова ограничение съществува в самата файлова система за целия сървър. Нашата политика е да разполагаме относително малко на брой акаунти върху един споделен сървър, тъй като това дава по-добра надеждност и производителност за вашите уебсайтове. Благодарение на тази наша политика средно акаунтите в Jump.bg използват не повече от 30-40% от всички inodes на нашите сървъри и нямаме ситуация, в която ограничението от файловата система да бъде достигнато.

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай актуални новини и специални промо оферти

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай актуални новини и специални промо оферти