Вземете 30% отстъпка за хостинг в пакет с .BG домейн

Преместване на сайт от друг хостинг доставчик

Ние ще преместим сайта Ви към Jump.bg безплатно. Разчитайте на нашия технически екип да прехвърли Вашия сайт професионално, бързо и без прекъсване. Освен това, ще Ви компенсираме за оставащото Ви предплатено време към настоящия Ви хостинг доставчик.

Заяви миграция
Преместване на сайт от друг хостинг доставчик

Защо да прехвърлите сайта си в Jump.bg?

Подновявате услугата на същата цена, която сте заплатили през първата година **

Подновявате услугата на същата цена, която сте заплатили през първата година **

В Jump.bg цената, която заплащате за първата година и цената, която ще заплатите за подновяване на услугата, са еднакви.

И не само че през втората и следващи години няма да заплащате по-високи суми, за да подновите услугата си, но и ще се възползвате от отстъпка при предплащане за по-дълъг период от време.

Защита за Вашия сайт

Защита за Вашия сайт

Осигуряваме най-добрата защита за Вашия сайт. С технологиите, които използваме - CageFS, оптимизирани ModSec правила, Imunify360, DDoS защита на цялата ни мрежа и редица други екстри.

Вашият сайт е на сигурно място на нашите сървъри. Хиляди сайтове на ден биват хакнати или подлежат на атака, което забавя или напълно блокира работата им. Ние се грижим уебсайтовете на нашите клиенти да бъдат защитени!

Неограничени параметри

Неограничени параметри

Ние знаем колко е влудяващ недостигът на ресурси в един хостинг план. За да Ви е комфортно и спокойно при нас, ние използваме интелигентна LVE технология и не следим и ограничаваме трафика, броя на файловете и папките Ви (INODES) *** и броя на базите данни, които Вашият сайт използва.

Безупречен съпорт 24/7

Безупречен съпорт 24/7

Ние сме на Ваше разположение 24/7 - 365 дни в годината. Нашият екип от добре подготвени технически експерти с богат опит ще Ви съдейства при възникнали казуси и ще се погрижи за сигурността и бързината на Вашия уебсайт. Тези, които вече ни се довериха, ни оценяват с изключително висока оценка.

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Желаете ли и Вашия уебсайт да има светкавична скорост и да се зарежда бързо, за да не губите клиенти, отегчени от чакане?

Можем да осигурим това с LiteSpeed уеб сървър, който е с вградено кеширане и използва новия HTTP/2.0 стандарт. Благодарение на това съдържанието се сервира по-бързо, в сравнение с което и да е друго решение на пазара.

Решението има и 100% съвместимост с WordPress, като за целта е разработен и плъгин.

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Изолираност на всеки хостинг акаунт

Доверявайки се на хостинг Jump, Вие разполагате със собствена виртуална среда, където разполагате със свои ресурси.

Чрез усъвършенстваната LVE технология, която използваме, Вашите сайтове са изолирани от всички други на сървъра. Нито един потребител не може да влияе на останалите, за да гарантираме изключителна сигурност за Вашите сайтове.

Направете заявка

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас. Ще направим анализ какви ресурси са необходими за оптималното функциониране ма Вашия уебсайт и ще Ви предложим най-подходящия хостинг план. Ще прехвърлим напълно безплатно целия проект и прилежащите му пощи няма да Ви ангажираме в процеса по миграция.

Kак да преместите сайта си в Jump.bg?

Стъпка: 1

Свържете се с нас чрез контактната форма, в чата или ни се обадете. Ние ще Ви консултираме за най-подходящия хостинг план за Вашия сайт спрямо нуждите му.

Стъпка: 2

Предоставете ни достъп до потребителския панел при настоящия Ви хостинг доставчик, за да анализираме нуждите от ресурси за Вашия уебсайт.

Стъпка: 3

Уточнете с нас най-удачното време за преместване на сайта Ви към Jump.bg и ние ще извършим миграцията професионално и безплатно без прекъсване.

Стъпка: 4

Потвърдете ни, че всичко по сайта Ви функционира безупречно след извършената миграция, за да затворим задачата при нас. Споделете своите отзиви!

Периодът, който се изкупува е до 12 месеца, при закупуване на хостинг план за минимум 12 месеца.

При нас цената за подновяване е еднаква с цената за нова услуга обявена на сайта в конкретния момент на подновяване.

Jump.BG не поставя ограничения за брой inodes на ниво акаунт. Въпреки това, следва да се има предвид, че такова ограничение съществува в самата файлова система за целия сървър. Нашата политика е да разполагаме относително малко на брой акаунти върху един споделен сървър, тъй като това дава по-добра надеждност и производителност за вашите уебсайтове. Благодарение на тази наша политика средно акаунтите в Jump.bg използват не повече от 30-40% от всички inodes на нашите сървъри и нямаме ситуация, в която ограничението от файловата система да бъде достигнато.

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай актуални новини и специални промо оферти

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай актуални новини и специални промо оферти