10 най-популярни WordPress плъгина за добавяне на форма за контакт

Jump.BG

 

Имате WordPress сайт и клиент желае да се свърже с вас, било то въпрос по отношение на продукт, или бизнес предложение, как ще го направи? По телефон, имейл или друга възможност за връзка, която сте посочили ...

 

Защо е важно да имате форма за контакт?

Всеки уеб сайт без значение дали става дума за личен блог, онлайн магазин или корпоративна страница, се нуждае от форма за контакт, така че потребителите да могат да се свържат с вас. Разбира се, може да изберете варианта да посочите имейл за връзка, но защо формата за контакт е по-ефективното решение:

  • спестявате време и е чудесен начин да позволите на читателите си бързо да общуват с вас;
  • защита от спам съобщение във вашата поща;
  • контролирате събраната информация.

 

Как да добавите форма за контакт във WordPress сайт?

Най-лесния и популярен метод за добавяне на контактна форма е използването на разширение. Разработени са изключително много плъгини в WordPress, както безплатни, така и платени.

 

Кои са най-популярните безплатни плъгини за добавяне на форма за контакт?

 

1. Contact Form 7

 

Плъгинът Contact Form 7 е най-популярният и се използва от милиони уеб сайтове. Той ви дава възможност както да управлявате много формуляри за връзка, така и да персонализирате съдържанието.

 

2. Ninja Forms – The Easy and Powerful Forms Builder

 

 

Ninja Forms е разширение, с което можете да създадете интерактивна форма с малко усилие.

 

3. Visual Form Builder

 

Плъгинът Visual Form Builder ви позволява да изградите и управлявате всички видове формуляри за вашия сайт, на едно място. Създаването на напълно функционална форма отнема само няколко минути и не е нужно да имате знания за PHP, CSS или HTML.

 

4. Contact Form by WD – responsive drag & drop contact form builder tool

 

WordPress Contact Form Maker е изключително интуитивен и сравнително лесен плъгин, който позволява на потребители и без опит в програмирането, да създават и редактират форми за контакт.

 

5. Contact Forms, Surveys & Quiz Forms Plugin by Formidable Forms Builder for WordPress

 

Този WordPress плъгин е изключително подходящ за напреднали. Предлага мощни addons, което помага да надхвърлите опростените форми за контакт. Имате възможността да използвате страхотен интерфейс за плъзгане и пускане, за да създадете напреднали форми, като викторини, анкети, формуляри за плащане и много други.

 

6. Contact Form to Manage and respond to conversations with customers — HappyForms

 

HappyForms е WordPress разширение, което ви дава възможност по лесен начин да управлявате и отговаряте на съобщенията на посетителите на вашия сайт. Безпроблемно можете да създавате както форми за контакта, така и формуляри за обратна връзка, формуляри за оферти, формуляри за проучвания и други.

 

7. Form Maker by 10Web – Mobile-Friendly Drag & Drop Contact Form Builder

 

Мощен плъгин с интуитивен интерфейс за създаване на форми и формуляри. С помощта на това разширение можете да създавате формуляри за почти всякакви цели, от обикновена форма за контакт до многостранично приложение, регистрационно проучване и въпросник с условни полета, въпроси с множествен избор и други.

 

8. Contact Form by WPForms – Drag & Drop Form Builder for WordPress

 

Това разширение включва всички основни функции за контакт, включително основни полета за формуляри, известия по имейл, също и страница с благодарност за потвърждение на формуляра. Можете да направите настройки и да получавате персонализирани известия по имейл. Напълно се интегрира с всички популярни имейл маркетинг и платформи за плащане.

 

9. Caldera Forms – More Than Contact Forms

 

Caldera Form е безплатен и изключително полезен WordPress плъгин, който предлага редица безплатни добани, както за начинаещи, така и за опитни уеб разработчици.

 

10. Contact Form, Drag and Drop Form Builder for WordPress – Everest Forms

 

Това разширение има интуитивен и изчистен дизайн. С него можете по изключително лесен начин, само за няколко минути, да създадете всякакви форми, чрез опцията “плъзгане и пускане”. Предлага шаблони и дизайнерски оформления, което ви позволява да създавате уникални форми.

 

С помощта на един от тези WordPress плъгини, можете да създадете форма за контакт. При вземане на решение кой от тях да използвате, имайте предвид, както вашите необходимости, така и на вашите клиенти.

 

Вижте още:

10+ най-популярни WordPress плъгини за видеоклипове

15+ популярни плъгина за WooCommerce

Топ 10 безплатни WordPress теми за 2019 година

70+ сайта за безплатни изображения

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин