Светкавично бърз

LiteSpeed уеб сървър

LiteSpeed logo

LiteSpeed е уеб сървър от ново поколение, които се различава от останалите с това, че използва значително по-добре системните ресурси. Чрез тази си функция се постигат в пъти по-добро бързодействие на Интернет страниците.

Заместител на Apache

Заместител
на Apache

LiteSpeed е директен заместител на Apache, като поддържа работа с .htaccess, модулите mod_rewrite, mod_security и други стандартни привилегии. Така крайния потребител не трябва да променя нищо по самата си страница или да влага допълнителни настройки.

Висока сигурност

Висока
сигурност

Уеб сървърът има вградена защита против DDoS атаки, която ще Ви предостави допълнителен слой защита. Също така, както вече споделихме се поддържа и mod_security, като така ще осигурите нужната защита. Включена е и допълнителна Bruteforce защита срещу WordPress платформи.

Съвместимост

Съвместимост

Освен нормалната поддръжка на Вашите PHP проекти, LiteSpeed Ви предоставя възможността да използвате и други програмни езици, като Perl или Python. В допълнение може да използвате и NodeJS на нашите сървъри. Всичко това бива осигурено от съвместната поддръжка на LiteSpeed и CloudLinux.

Поддръжка

Поддръжка

LiteSpeed Webserver е активен проект, който бива разработван с много бързи темпове и може би най-важното е че се използват модерни технологии, като QUIC. Така може да сте сигурни, че може да се възползвате от новостите.

Опростена конфигурация

Опростена
конфигурация

Наетите сървъри дават изцяло независим хардуерен ресурс разположен в дата центъра на Equinix.

Оптимизирано PHP

Оптимизирано
PHP

Със своята уникална архитектура LS предоставя и оптимизирана интерпретация на PHP (lsphp), която работи значително по-добре и най-важното по-бързо.

Защо да изберете LiteSpeed?

Кеш и бързодействие

Кеш и бързодействие

LiteSpeed притежава вградена кешираща система, който значително редуцира, както използването на системни ресурси, така и времето за зареждане на дадена страница. В допълнение има и специално създадени кеш приложения за най-разпространените системи, като WordPress, vBulletin, Prestashop и други. Така можем да Ви предоставим максимално добри условия да постигнете желано бързодействие за Вашите Интернет страници.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти