С какво е по-добра новата тема Jupiter в cPanel?

Всичко в света на информационните технологии се развива с бързи темпове. Промяната често е в името на по-голяма производителност, подобрен потребителски интерфейс, оптимизирана среда. 

Една значителна промяна предстои и за cPanel. Като прогресираща платформа, тя цели да предостави по-достъпни и интуитивни услуги. Това ще се случи с обновяване на потребителския интерфейс. Налична е нова тема с величественото име “Jupiter”.

Оптимизирана, осъвременена и лесна за работа - така бихме я описали най-лаконично.

Бай бай, Paper Lantern, добре дошъл, Jupiter!

За предстоящата промяна могат да се информират всички, използващи старата тема, само като достъпят cPanel. В горната част на прозореца има информационно каре, което насърчава за преминаване към и разучаване на “Jupiter”, защото след обновяване до 108 версия, профилът автоматично ще превключи на тази тема.

Защо се налага промяната?

Както споменахме, новата тема ще е по-съвременна, интуитивна и гъвкава. Тя ще предоставя възможност за развитие и персонализиране. Доставчиците на хостинг услуги ще могат да добавят цветови комбинации, линкове и опции, свързани с тяхната идентичност.

Какво е различното в “Jupiter”?

Интерфейсът, от гледна точка на функционални блокове, е аналогичен с “Paper Lantern”.  В раздел “Tools” потребителите могат да намерят всички познати инструменти, дефинирани по един и същ начин. За сметка на това, иконите са обновени в разпознаваем и минималистичен дизайн.

Не трябва да ви учудва, че темата е със съвременно излъчване и отзивчив дизайн, достъпен и от мобилни устройства.

Смяна на темата

Преминаването от една в друга тема, се осъществява от разделът “Основна информация”(в дясно и при двете теми). В дъното му фигурира падащо меню, за смяна на изгледа. Промяната се осъществява незабавно, след избор на една от темите. Преходът между двете теми НЕ е необратима операция.

Призоваваме всички потребители на cPanel, възможно най-скоро, да дадат шанс на темата “Jupiter”. Тя е съчетание между добър външен вид и функционалност, от които ще останете доволни.

Статия от Тихомир Георгиев

С над 10 години опит в техническата поддръжка, основната цел на Тихомир е да запознае клиентите ни как да използват услугите или прилежащият към тях софтуер.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин