Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

Jump.BG e пълноправен член на Българската Е-комерс Асоциация

Вашият предпочитан хостинг партньор – Jump.BG спечели доверието и на една от значимите асоциации в българския онлайн бизнес сегмент, а именно Българската Е-комерс Асоциация - сдружение с нестопанска цел, което обединява електронни магазини, платформи, услуги за е-комерс, електронни разплащания, логистика и др.

Пълноправното членство на Jump.BG в БЕА е утвърдено единодушно с 5 гласа „ЗА“ на заседание на управителния съвет в началото на месец февруари 2023 г. в състав:

  • Жанет Найденова - Председател на БЕА
  • Калоян Христов - VARRIO SPORT
  • Никола Минков - CEO на SEO агенция SERPACT
  • Иво Тодоров - Chief Marketing SPORT DEPOT
  • Христо Петров - Управител на GOLDEN VISION

Българската Е-комерс Асоциация е създадена с идеята да бъде „Гласът на е-комерс индустрията в България“, за да лобира за по-добри политики за бизнеса чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия, както и при контрола на тяхното изпълнение.

За своя принос към каузите на БЕА, членовете си партнират в няколко работни групи, сред които:

  • Бизнес развитие – ангажира се с инициативи и проекти, които спомагат за по-голяма видимост, познаваемост и авторитет на Българска Е-комерс Асоциация с дейност в 3 направления: обучения, събития, trustmark.
  • Е-логистика и Е-плащания
  • Комуникация с КЗП и Потребителски НПО
  • Комуникация с НАП

Целите, които си поставя на Българската Е-комерс организация са:

  • Изграждане на доверие у потребителите към е-комерс сегмента.
  • Утвърждаване на професионални и етични стандарти сред членовете, по-висока сигурност на електронните магазини и електронните разплащания, по-висока ефективност на логистиката за електронна търговия.
  • Въвеждане на “марка за доверие” в електронната индустрия, като за целта си сътрудничи със съответните обществени и държавни органи в България и по света.
  • Лобиране за по-добри и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия, както и при контрола на тяхното изпълнение.
  • Защита на общите професионални интереси и права на членовете на сдружението пред обществеността, държавните и обществени органи и институции в страната и чужбина.
  • Извършване на проучвания в областта на електронната търговия, както и да публикува и разпространява резултатите от тях.
  • Подпомагане на обучението на кадрите в индустрията.
  • Развиване и поддържане на отношения с национални, регионални, европейски и международни организации в областта на електронната търговия.
  • Споделяне на добрите практики.

Какъв ще бъде приносът на Jump.BG в БЕА?

Присъединяването на Jump.BG в семейството на БЕА ще ни даде възможност да бъдем по-близо до българската е-комерс индустрия, да познаваме по-добре нейните нужди и да можем да откликнем с възможно най-подходящи решения.

Миграцията на Jump.BG към облачната инфраструктура на Delta.BG с имплементация на OpenStack е крачка напред за компанията и е предпоставка за въвеждане на нови високотехнологични услуги, които не изискват експертиза в областта системна администрация.

Така услугите, които традиционно изискват по-експертни умения, стават достъпни за повече клиенти, а техните бизнеси ще имат безспорни конкурентни предимства. На прага сме на анонса на нови услуги, с което отваряме нова страница в историята на компанията.

Със своето пълноправното членство, Jump.BG е сред 30-те компании, които активно допринасят за каузата на асоциацията. Сред тях са Ozone.BG, Mastercard, Emag, Sport Depot, както и Delta.BG.

Структурата на асоциацията включва и асоциирани членове, които към момента на присъединяването на Jump.BG са над 50 и сред тях са Netpeak, Paysera, DHL, Tendenz, InBound.BG и други. Почетен член е Стопанският факултет на Софийския университет.

linkedin

Какво предстои?

На прага сме на своя рожден ден, който ще отпразнуваме през следващата седмица и по повод на който сме подготвили подаръци за нашите и нови и настоящи клиенти. Планираме да създадем полезно съдържание в нашия блог и да участваме на значимите събития на общността.

Целта ние да бъдем близо до нашите клиенти, като техен доверен партньор, а членството в БЕА ни доближава до тази цел.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуални новини и специални промо оферти

Статия от Боряна Попова

Боряна обича технологиите и има афинитет към това - сложните неща да бъдат обяснявани просто и разбираемо, за да бъдат достъпни за повече хора. Има интереси и в областите AI, ML, SEO, копирайтинг, дизайн и др. С внимание към детайла и силата на думите, Боряна харесва нетипичните и нестандартни решения и обича да излиза out of the box.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин