7 модула, с които да освежите вашия WordPress

Jump.BG

WordPress  е мултифункционална система, която можете да използвате, за да създадете собствен уеб сайт независимо от предназначението му. Възможностите са неограничени, стига да знаете какви модули е необходимо да използвате за целите си. Направете собствен блог, интернет магазин или фирмен сайт. В днешната статия ще ви запознаем с няколко модули, които могат да добавят полезни функции към сайта ви. Съществуват многобройни уеб сайтове на разнообразни теми, някои от които не са толкова популярни, но въпреки липсата на популярност, съществуват достатъчно добри модули, чрез които да достигнете желаният от вас резултат. - това какво означава.

1. LearnPress

Създаването и разпространението на уроци може да бъде лесно достижима цел. LearnPress ви предостави тази възможност докато използвате WordPress, без нужда от външна система. С този модул можете да създавате не само единични уроци, а цели курсове, анкети и събития. Предайте знанията си на други хора и в този процес обогатете своите знания.

 

LearnPress_WordPress 1

LearnPress_WordPress 2

      Виж повече

 

2. bbPress

Да изтупаме малко прахта от темата форуми. Въпреки, че популярността на форумите рязко спадна през последните години, все още има приложение и за тях. Можете да предоставите на клиенти си място, където да дискутират услуга или продукт. bbPress ви дава нужната функционалност, без да ви натоварва излишно с купища настройки.

 

bbPress_Support

bbPress_WordPress homepage      Виж повече

 

3. BuddyPress

Ако имате приятели, с които имате общи интереси и желаете да създадете общност, то тогава BuddyPress ще ви е от полза. Не е необходимо да създавате големи и сложни страници. Buddypress има необходимите неща, с които една общност трябва да разполага. Потребителите могат да се регистрират, да обменят лични съобщения или да се включват в различни групи.

 

BuddyPress WordPress 1

 

BuddyPress_WordPress 2

      Виж повече

 

4. Support

WP Support Ticket System е система, която позволява на потребителите ви да отправят запитвания към вас. В много случаи поставянето само на контактна форма не е достатъчно решение. Тази система предоставя нов начин за отговаряне на запитванията, отправени от клиентите ви. По този начин комуникацията се извършва по-бързо и се намалява времето за решаване на казуси.

WordPress Support Ticket System

WordPress Support Ticket System 2

      Виж повече

 

5. Система за резервация

Pinpoint Booking System ви позволява да изградите страница за наем на услуги, запазване на билети и различни видове резервации. С няколко лесни стъпки създавате страница за резервация във вашия ресторант, за наем на кола или за запазване на места за публично мероприятие. А ако сте интернет доставчик, можете да добавите страница, където клиентите ви да заявят кога да започне новата им услуга. Възможностите на този вид страници са безброй и зависи от вас дали желаете да я внедрите.

Booking System WordPress

Виж демо

 

6. Галерия

Фотографите могат да намерят чудесно решение за своето онлайн портфолио, като комбинират WordPress системата с модификация за галерия. Няма как да не споменем един от най-известните модули за този CMS, а именно NextGEN Gallery.

Ето и как изглежда галерията:

NextGEN Gallery WordPress

WordPress NextGENGallery_1

Разработчиците са предоставили и демо страници, за да разгледате подробно модула.

Виж демо 1                        Виж демо 2

7. Invoice

Превърнете блога си в система за плащане или добавете тази функция към вече изграден сайт. Полезна модификация за услуги като изграждане на сайт, СЕО услуги и други. Не е необходимо да изграждате цяла система за тези действия, WP-Invoice ще ви помогне бързо и лесно да създавате нови фактури за вашите клиенти.
С предоставената статистика ще може и да следите плащанията за предоставените от вас услуги.

 

WordPress Invoice

Виж демо

В заключение ще кажем, че може да използвате напълно различни модули от посочените по-горе. Целта ни е да ви покажем, че WordPress предоставя чудесна възможност за изграждането на различни видове страници. Тествайте предложените плъгини на нашите WordPress хостинг планове, за да изградите желаната от вас страница

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин