NovaHost.bg става част от семейството на Jump.BG

Jump.BG

Обединяваме сили, за да предложим още по-добри услуги на нашите клиенти.

В навечерието на новата 2020 година собствениците на Jump.bg и Novahost.bg сключиха сделка, бележеща началото на следващата голяма стъпка в развитието на двете компании. Jump.BG придоби NovaHost.bg, а екипът на NovaHost става част от екипа на Jump.

“Една фирма купи друга фирма, какво толкова и защо ни занимавате с това?” биха си казали някои. Всъщност, идеята на сливането ни е наистина да използваме обединените сили на двете компании, за да предложим още по-добри услуги на нашите клиенти. С обединени сили и екип ще можем да предложим още по-добър съпорт, както за клиентите на NovaHost, така и за клиентите на Jump.BG, и освен това започваме цяла нова кампания с нововъведения през 2020 година - нови екстри и нови услуги ще бъдат стартирани в следващите няколко месеца, с които ще затвърдим позицията си на лидер по отношение на качеството на хостинг услугите в България.

 

Как ще повлияе сливането на клиентите на двете компании?

За клиентите на Jump самото “сливане” в този момент няма да се отрази с никаква промяна. Разбира се, много скоро ще научите за всички нововъведения и подобрения, които ще започнем да стартираме. :)

За клиентите на NovaHost - от началото на следващата седмица всички акаунти ще бъдат прехвърлени в клиентската зона на Jump.BG. Условията на сегашните планове на клиентите на NovaHost ще бъдат запазени за всички предплатени акаунти и постепенно ще започнем да анализираме нуждите на вашите акаунти. Ще се свържем с вас, за да ви предложим най-добрия вариант. Нашите екипи ще се погрижат за всичко.

 

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин