Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

Качествени услуги на прозрачни цени.

Jump.BG

Във времена, в които всеки от нас е насочил вниманието си към това да вложи своите средства и мисли в посока, в която да бъде възможно най-оптимална, то от JumpBG, бихме искали да потвърдим, че в наше лице, всеки един от Вас, ще срещне подкрепа и честност.

Много на брой специалисти, твърдят че момента е особено подходящ за онлайн бизнес и за това да превърнеш твоя физически магазин в електронен.

Все по-често наблюдаваме редица дейности, които до преди няколко години са изисквали Вашето присъствие на конкретно място и в точен момент, да се позиционират и развиват успешно в онлайн пространството.

Нашата роля тук е да Ви предоставим качествена услуга, денонощен съпорт и прозрачна цена, като отговорно казваме, че това са главните ни принципи към които се придържаме и стремим през годините.

Може би, някой от Вас, ще за запитат – що е то, прозрачна цена?

В нашите очи, прозрачна цена представлява цената обявена за един продукт или услуга, която е достатъчно видима и ясна за клиента.

Вероятно, ще споделите мнението ни, че вече сме доста по-внимателни при поръчването на услуга - следим малките шрифтове и отваряме всички възможни страници на един сайт, които са обвързани с цени, за да се убедим, че услугата ни ще бъде на релевантна цена, след като  изтече първоначалния й срок на заявяване.

Е, и тук идва момента, в който гордо можем да заявим, че всички услуги, които се предлагат от JumpBG са на прозрачни цени!

С доста усилие и огромно желание, описахме цените на услугите, които предлагаме в сайта ни, по начин, по който ще бъде достатъчно ясен и точен за крайния ни потребител.

Конкретен пример, можем да дадем с нашата услуга „Споделен хостинг“, като ще се насочим към план Старт.

Всички ресурси, включени в хостинг плана може да разгледате на сайта ни.

Сумата на заявяване на хостинг плана е в размер на 78.00 лв. с ДДС за 1 година и тук идва момента, в който подновяване на същия хостинг план е отново 78.00 лв. с ДДС.

Да, точно така! Няма промяна в цената при заявяване на нов хостинг план и при подновяване на конкретния хостинг план за същия срок.

Единствено молим да обърнете внимание на това, че от JumpBG правим периодично промоции и ако сте заявили Вашата хостинг услуга на промоционална цена (посредством промо код), то е напълно нормално при подновяването й да има разлика в цената.

Поради тази причина, всички стандартни цени, може да видите в конкретните категории на услугите ни, а всички налични промоции в отделната страница предназначена за тях.

Вярваме, че доверието е водещ фактор за успеха и развитието на всяка една организация, като точно поради тази причина сме избрали именно доверието да бъде нашата основа, върху която да градим взаимоотношението си с всички наши настоящия и бъдещи клиенти.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин