Jump & Stripe: Сметки, които се плащат сами

Jump.BG

Често оставяме нещата за последния момент, нали? Времето не стига за нищо и изведнъж се оказва, че и този последен момент е отлитнал. Ако заради това си закъснял за среща с гаджето, всичко е поправимо - извинителните бонбони с вино си остават вечна класика. Ако обаче си забравил да си платиш хостинга, нещата могат да станат дебели. И скъпи. А за какво е тук Jump.bg, ако не за да помага?! Преди няколко месеца се заехме да интегрираме нашумялата услуга Stripe, която прави плащанията по-лесни и удобни от всякога. Резултатът? Веднъж завинаги може да автоматизираш плащането на услугите, които получаваш от Jump, и повече да не се тревожиш. Нито за сроковете, нито за сигурността! 

 

Какво печелиш? Време, удобство и сигурност. При това без никакви допълнителни такси. Достатъчно е веднъж да активираш автоматичните плащания в потребителския си профил и процесът се задвижва. 15 дни преди да изтече срокът на актуалният ти абонамент, ще получиш съобщение, че моментът наближава. Ако не откажеш услугата, най-късно 7 дни преди крайния срок ще бъде направено автоматично плащане за следващия период. Така, ако нещо се обърка - например по картата няма достатъчно средства, имаш време да реагираш, без да рискуваш да останеш без услуга. Ще получиш напомняне и когато срокът на картата ти изтече и дойде време да я замениш с нова.

 

Така си гарантираш, че няма как да пропуснеш крайния срок и сайтът ти няма да „увисне“ в безвремието до следващото закъсняло плащане. Което понякога може да е дори по-голям проблем - ако си собственик на атрактивен домейн, като нищо някой може да те изпревари и на адреса на дълго рекламирания ти сайт да се появи пряк конкурент. 

 

И още нещо: с помощта на Stripe вече можеш да добавяш и заплащаш нови услуги само с един клик! Край на досадните съобщения, верификации, 3D security. Дотук с битката с обстоятелствения до досадност банков софтуер - веднъж въведени, данните за плащането са съхранени на платформата на Stripe, която гарантира и за 100%-овата сигурност. 

Особено в сегашните пандемични времена, когато все повече хора плащат за все повече услуги онлайн, суматохата от идващи сметки наистина идва в повече. Но не и със Stripe. И така, стараем се да улесняваме нашите приятели на всяка стъпка.

А как да се възползваш от удобството, което предлагат автоматичните плащания?

  1. Влез в профила си в Jump.bg 
  2. От меню "Плащания" избери "Автоматично плащане"
  3. Добави своята карта.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин