Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

Вече може и чрез EasyPay?

Jump.BG

easypay2За нас е важно да предоставим максимално удобство на нашите клиенти. В тази връзка искаме да обявим, че от днес въвеждаме нов начин за заплащане на всички услуги. Вече можете да извършвате плащанията си от всички каси на EasyPay в страната.

Паричните преводи се извършват без каквито и да било рискове и ограничения за внасяната сума. Офисите на EasyPay работят през цялата седмица, включително събота и неделя. Важно е да споменем, че Вие не се обвързвате с никакви допълнителни такси, ако изберете този метод на плащане.

Как става плащането чрез EasyPay?

- При поръчката на хостинг услуга от Jump.bg, Вие имате имате избор да заплатите по няколко начина - ePay, Кредитна/Дебитна карта, PayPal, eBG.bg и EasyPay.bg. Тук трябва да изберете начин на плащане EasyPay.
easypay
- След успешна поръчка, нашата система автоматично ще Ви генерира проформа фактура, на която е изписан код (номер на заявката в горния десен ъгъл).

- Изберете най-близкия до Вас офис на EasyPay.
- Заявете на гише, че желаете да преведете сума на фирма Джъмп Хостинг Съюлшънс ООД.
- За да направите паричния превод, е нужно да предоставите следните данни:

Име на вносителя Кодът, генериран от проформа фактурата - Можете да извършите плащането в брой или чрез кредитна/дебитна карта.

Имайте предвид, че плащания от този тип не се отчитат веднага. Щом това стане, нашата система автоматично ще активира поръчаните от Вас услуги.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин