Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

20 безплатни теми за WooCommerce

Jump.BG

WooCommerce е безплатен модул към Wordpress, който дава възможността да изградите собствен интернет магазин. Онлайн пространството се превърна в изключително примамливо за всеки, който иска да развие свой собствен проект, марка или услуга. Броят на интернет магазините се увеличава с всеки изминал ден. И защо не? Според различни проучвания около 70% от населението смята, че предложенията в интернет магазините са много по-изгодни в сравнение с физическите магазини. Ако имате идея, която ви се иска да развиете в един малък до среден онлайн магазин, WooCommerce е чудесен вариант за вас! Не е необходимо да влагате непосилни средства, защото можете да откриете изгоден хостинг за интернет магазин, както и различни безплатни и функционални теми.

В предишни статии ви представихме безплатни теми за OpenCart, Magento и PrestaShop. Днес ще ви покажем безплатни теми за WooCommerce, а предимството е използването на стандартния WordPress код. Системата съществува от много години и е най-популярна сред потребителите, затова и работата с нея е изключително лесна.

Нека да разгледаме и предложенията за безплатни теми!

1. E-Shop

E-Shop е чудесно предложение ако магазина ви е за мода, фитнес, спортни стоки или технологии. Модерният ѝ дизайн ще бъде идеален за вашия онлайн бизнес. E-Shop пристига с множество опции, които са лесни за редактиране, за да постигнете желания ефект. Темата съдържа фоново изображение, списък с желания, слайдер и продуктово търсене по категории. Тя е напълно SEO оптимизирана с включен отзивчив дизайн и възможност за конфигуриране на първа страница, лява или дясна странична лента.

https://wordpress.org/themes/e-shop/

Виж повече

2. MaxStore

Чудесен избор за модни, спортни, козметични, бижутерни.

https://wordpress.org/themes/maxstore/

Виж повече

3. Alpha Store

Alpha Store е модерна WooCommerce WordPress тема. Може да бъде използвана за всякакви видове онлайн магазини като: Мода, Обувки, Бижута, Часовници, Спорт и други.
Alpha Store е лесна за употреба и с напълно отзивчив и привклекателен дизайн, който веднага грабва вниманието на всеки, посетил сайта ви.  Тя е изцяло оптимизирана в крак с най-новите SEO тенденции и имате възможност да я персонализирате за вашите нужди. Alpha Store поддържа CSS3 и HTML5.

https://wordpress.org/themes/alpha-store/

Виж повече

4. Kakina

Kakina е чудесна тема ако магазинът ви е за мода, спорт, чанти, козметика, бижута, аксесоари, техника и други. Темата поддържа популярните WooCommerce плъгини, като списък с желания, сравняване на продукти и бърз преглед. Kakina включва слайдер, поле за търсене, икони за социални мрежи, лява и/или дясна странична лента, . Разполагате с панел, включващ различни опции на темата и можете да сменяте фоновото изображение. Изградена с Bootstrap и CSS3/HTML5, тази креативна тема е с напълно отзивчив дизайн, за да изглежда добре на всяко устройство.

https://wordpress.org/themes/kakina/

Виж повече

5. Online Store

Online Store е подходяща тема за всякакви магазини: мода, спорт, технологии, мебели и други. Модерният ѝ дизайн е перфектен за онлайн бизнеса ви. Online Store включва безброй опции за персонализиране, което максимално улеснява използването ѝ. Основните предимства на Online Store са: персонализиране на фоново изображение или цвят, поддръжка на списък с желания, слайдър, търсене на продукти по категории. Темата е SEO оптимизирана и с напълно отзивчив дизайн.

https://wordpress.org/themes/online-store/

Виж повече

6. TheStore

TheStore е подходяща тема за различни онлайн магазини незавивисимо дали ще предлагате продукти, свързани с мода, или технологии. Модерният дизайн и изчистена визия предполагат лесен за използване уеб сайт. Темата включва разнообразни опции за персонализация.

https://wordpress.org/themes/thestore/

Виж повече

7. Drug Store

Drug Store е идеален избор за всякакъв вид онлайн магазин. Темата е с отзивчив дизайн и ще можете да я персонализирате за вашия проект.. Parallax ефектът, чудесната галерия и слайдерите, заедно с удобните допълнения, ще привлекат вниманието на клиентите ви.

Виж повече

8. FASHSTORE

Fashstore е модна тема, която ще ви предостави възможност да изградите своя красив моден магазин.

https://wpallclub.com/wp-themes/fashstore/

Виж повече

9. Statement

Statement е отзивчива, W3C Markup валидирана, Schema.org интегрирана, SEO оптимизирана. Темата има функция, с която може да бъде преведна много лесно на  всякакъв език.

https://wordpress.org/themes/statement/

Виж повече

10. STORE WP

Store WP е идеална за следващия ви WooCommerce проект. Темата е съвместима с всеки вид мобилно устройство или таблет и са добавени най-необходимите и популярни WP модули, като Beaver Page Builder, Yoast Seo, JetPack, Contact Form 7, Elementor.

https://wordpress.org/themes/store-wp/

Виж повече

11. Sold

Sold е елегантна тема с изчистен дизайн, подходяща за различни видове интернет магазини. Включва всички основни функции и ви позволява да създадете напълно функционален е-магазин бързо. Основните предимства на Sold са: слайдър, настройки  на темата, съвместимост за менюта, оптимизирана търсачка, отзивчив дизайн. Темата е оптимизирана да работи безпроблемно на най-използваните браузъри - Chrome, Safari, Firefox и др.

https://dessign.net/sold-responsive-woocommerce-free/

Виж повече

12. AccessPress Store

AccessPress Store е тема от следващо поколение заради красивия си дизайн и вградените опции, които ви позволяват да създадете идеалния магазин само с няколко клика. Темата ви дава възможността да правите различни промени по нея, за да я приспособите към нуждите на вашия проект, а отделно може да преглеждате веднага всяка промяна, която правите. Със своите

https://wordpress.org/themes/accesspress-store/

Виж повече

13. EightStore Lite

Отзивчива тема, която изглежда добре на всички устройства - от мобилни до десктоп. Тя предлага красив дизайн с множество настройки, които ще ви предоставят възможност да покажете своята креативност.

https://8degreethemes.com/wordpress-themes/eightstore-lite/?wpam_refkey=24

Виж повече

14. E-Commerce

E-Commerce е тема с изчистен и отзивчив дизайн, а главната ѝ страница съдържа основни продукти. Основните предимства на тази тема са: персонализирано меню, персонализиран CSS, съвместимост с всички модерни браузъри.

https://catchthemes.com/themes/e-commerce/

Виж повече

15. Fruitful

Fruitful е отзивчива WordPress тема, която позволява да създадете свой цветущ магазин. И под цветущ имаме предвид магазин, от който да започнете добър бизнес. Темата е идеална за вашия нов интернет магазин. Основните предимства на Fruitful са:  отзивчив дизайн, лесни настройки, множество Google шрифтове, jQuery слайдър, интеграция на социални медии. Темата предлага лесен превод на различни езици и е напълно SEO оптимизирана в крак с най-новите тенденции.

Виж повече

16. i-craft

i-craft е отзивчива тема за WooCommerce, която може да бъде използвана за всякакъв вид магазин. Включва екстри като продуктов слайдер, цветова палитра, boxed/wide layout, продуктово търсене, допълнителни полета в логин менюто,  количка в главната навигация и други.

https://wordpress.org/themes/i-craft/

Виж повече

17. Modality

Modality има изчистен и модерен дизайн, който може да бъде приспособен към всякакъв вид интернет магазини. Темата пристига с множество опции, чрез които бързо и лесно може да постигнете желания от вас ефект.

https://wordpress.org/themes/modality/

Виж повече

18. RETAILER

Retailer е подходяща тема за онлайн магазин с дребни стоки. Можете да избирате от готовите опции за разположение или цвят. Също така има вграден модул за ревюта на вашите продукти.

https://wordpress.org/themes/retailer/

Виж повече

19. TheShop

TheShop е изчистена и лесна за употреба тема, която е съвместима с WooCommerce. Tемата включва персонализирана начална страница, настройки на цветовете и шрифта, две менюта, слайдър в горната част на страницата и други.

https://wordpress.org/themes/theshop/

Виж повече

20. Incart Lite

Incart Lite е изчистена, отзивчива WooCommerce тема, която може да бъде приспособена към всякакъв вид онлайн магазини. Incart включва отзивчив bootstrap framework, чрез който сайтът изглежда добре на всяко устройство. ''Featured Boxes'' ви позволява да подчертаете основната си услуга или категории.

https://wordpress.org/themes/incart-lite/

Виж повече

Надяваме се тези предложения да са ви помогнали в избора на тема за вашия онлайн магазин. Препоръчваме ви да разгледате обстойно избраните от вас теми, когато ги инсталирате, а след това и да пробвате различните опции, които са включение в темите, за да достигнете желания от вас ефект за проекта ви. Все по-предпочитан от потребителите в световен мащаб, които започват приключението със свой собствен онлайн бизнес, WooCommerce е идеалният вариант за малък и среден електронен магазин. След като сте избрали какво ще предлагате в него, изберете подходящ WordPress хостинг за проекта ви, а след това помислете и върху визията му. Изброените 20 теми не са всичко, от което можете да избирате. Разгледайте тук наличните над 250 теми за вашия бъдещ WooComemrce магазин.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин