Новите реселър Хостинг планове в Jump.BG - Какво? Защо? За кого са подходящи?

Jump.BG

 

На 28.02.2019 г. стартирахме серия от подобрения на предоставяните от нас хостинг решения. Подробна информация за новите функционалности, от които можете да се възползвате прочетете тук.

Следващият ъпдейт са изцяло новите ни Реселър хостинг планове, в които сме включили много екстри, CPU минути и дисково пространство.

 

Какво представлява Реселър хостинг план?

Реселър плана е хостинг услуга със съответни параметри, която можете да препродавате на вашите клиенти. Използвате вашия бранд и продавате на цена, която сами си определяте. Сървърите, мрежата и тяхната поддръжка са изцяло наша задача и вие нямате ангажимент към тях.

 

За кого са подходящи Реселърските планове?

Като цяло за всички бизнеси, при които основна част от дейността е хостинга - уеб агенции, дигитални агенции, фрийлансъри и други.

 

Защо да станете Реселър в Jump.BG?

  • всеки реселър, сам определя цената към своите клиенти;
  • имате възможност да създадете собствени клиентски акаунти, в зависимост от вашите клиенти, в рамките на избрания от вас реселърски план. Всеки отделен акаунт е с гъвкави параметри, които определяте вие;
  • можете да надградите вашия реселър план по всяко време;
  • имате включен контролен панел за управление WHM, посредством който да менажирате вашите акаунти, а всеки подакаунт разполага с отделен cPanel;
  • разполагате със собствени IP адреса (в зависимост от избрания реселър план) и възможност да настроите собствени name server-s;
  • всеки подакаунт разполага със собствен cPanel, който можете да предоставите на вашите клиенти, без те да имат достъп до останалите подакаунти във вашият основен реселър акаунт.

 

Какво получавате?

Реселър хостинг плановете включват много екстри. Част от тях, които ни правят уникални са:

  • Много CPU минути (100, 150 или 200 на ден)
  • Нямате ограничение за броя файлове (inodes)
  • Разполагате с безплатни инструменти за девелъпъри (GIT, SSH, WP-CLI и др.)
  • Всички характеристики, можете да разгледате тук.

 

Как да станете Реселър в Jump.BG?

Изключително лесно! Единственото, което трябва да направите е да изберете измежду трите плана за реселъри и направите своята поръчка :)

 

Осигуряваме ви денонощна техническа поддръжка. Ако имате въпрос или казус, свързан с вашия хостинг, можете да ни се обадите на тел: 0700 31 011 или да ни пишете на имейл: support@jump.bg

 

Стартирайте собствен хостинг бизнес с Jump.BG

Успех!

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин