Нови и подобрени функционалности за вашия хостинг

Jump.BG

Нашият екип от професионалисти работи усърдно вече 8 години, за да осигурим една от най-добрите хостинг услуги на пазара. По случай 8-мата ни годишнина започваме серия от подобрения на предоставяните от нас хостинг решения, за да осигурим още по-добра услуга за вас, нашите клиенти.

В тази статия ще ви споделим кратка информация за всеки от тях, а в последствие очаквайте и подробни статии, които ще разяснят в детайл какво представляват и как се използват новите функционалности.

 

Анонс на Ъпдейт 4 (15.07.2019)

Актуализираме параметрите и цените на всички наши хостинг планове, за да задоволим в най-пълна степен нуждите на вашите проекти.

Добавяме нов хостинг план Споделен Хостинг One, напълно подходящ за стартиращи бизнеси или един фирмен сайт, който има относително малко натоварване. Включваме много нови екстри към всички хостинг планове, които увеличават значително предлаганите ресурси.

С тези промени, завършва поредицата от ъптейти, която стартирахме началото на годината. Продължаваме да се развиваме всеки ден, да да можем да ви предложим най-качествената хостинг услуга.

Вижте повече за Новите подобрени споделени хостинг планове тук >

 

Ъпдейт 3 (30.05.2019)

Нови реселър хостинг планове

Основни и много важни условия за всеки, който разработва уеб сайтове, е да  предостави най-добрата услуга на своите клиенти и да използва времето си по-ефективно за създаване на нови сайтове. Ние ви съдействаме и за двете.

С нашите нови реселър хостинг планове вие получавате повече дисково пространство , неограничен брой файлове / inodes, много CPU минути, както и нови изключително полезни за всеки дивелъпър или агенция екстри - SSH, WP-CLI / Drush, GIT / SVN Мениджър, Бекъп Мениджър и други.

Всички наши клиенти, които към момента са на стар реселър план, при желание могат да си останат на него. Параметрите и цената няма да бъдат променени минимум една година.

Вижте повече за новите реселър хостинг планове и включените нови екстри тук >

 

Ъпдейт 2 (10.04.2019)

Redis

Вече можете да използвате Redis, инструмент с отворен код и широко популярен избор за управление и съхранение на данни. С негова помощ имате възможност да увеличите производителността на вашата страница, посредством допълнително кеширане на данни. Redis поддържа множество различни типове структури от данни (Strings, Hashes, Lists, Sets и др.).

Вижте повече за кеширането с Redis и как се използва тук >

 

Ъпдейт 1 (28.02.2019)

Бекъп Мениджър

Всеки хостинг акаунт има автоматичен, всекидневен отдалечен бекъп за да ви подсигурим максимално. С бекъп мениджъра вече можете да възстановите с няколко клика, през вашия cPanel, архивните копия на:

  • Целия ви хостинг акаунт
  • Файловете на отделен сайт или дори отделни конкретни файлове
  • Отделна база данни
  • DNS зоните
  • Имейлите ви

Вижте повече за Бекъп Мениджъра тук >

 

Подобрени Mod_sec правила и защита от зловреден софтуер

Благодарение на опита на нашите експерти подобрихме значително сигурността на вашите хостинг акаунти. От съображения за сигурност, не можем да разкажем подробно какви са нововъведенията :)

Вижте повече как да подобрите контрола и сигурността на вашите проекти тук >

 

Различни версии на PHP в един акаунт

В случай, че имате няколко сайта на вашия акаунт е вероятно те да имат нужда от различни PHP версии. Досега беше възможно да избирате PHP версията за целия си акаунт, което в някои случаи не беше удобно. Вече е възможно за всеки отделен сайт в рамките на вашият акаунт да се настрои различна PHP версия. Това ви дава възможността по-лесно да обновявате сайтовете си без да бъдете ограничени от тези, които не са обновени.

Вижте повече как можете да настроите различни версии на РНР в един акаунт тук >

 

NodeJS поддръжка

Вече можете да използвате и NodeJS за вашите проекти разположени на споделен хостинг план при нас. За по-голямо удобство ще разполагате и със специализиран мениджър за NodeJS в cPanel на вашия акаунт.

Вижте повече как да използвате NodeJS за вашите онлайн проекти тук >

 

Google Safe Browsing

В случай, че се появи някакъв проблем на сайта ви, и не сте го отстранили своевременно Google Chrome (който е най-използвания браузър в момента, а и е основния браузър на всички Андроид устройства) ще се опита да спре потребителите да влязат във вашият сайт. Не само това, но е изключително възможно сайта ви да бъде премахнат от резултатите в търсенето на Google. Ако възникне такава ситуация, новият модул G-Safe Browsing във вашият cPanel акаунт ще ви уведоми на време и ще можете да отстраните проблема своевременно.

Вижте повече как да използвате Google Safe Browsing тук >

 

Нова CPU статистика

Модулът “CPU време” във вашият cPanel акаунт ви показва по удобен и разбираем начин какви процесорни ресурси използва вашият сайт. Чрез него ще можете да анализирате лесно поведението на вашият сайт и лесно да идентифицирате потенциални проблеми преди още да са се получили.

Вижте повече за подобрената нова CPU статистика тук > 

 

Очаквайте подробна информация в следващи статии, относно използването на тези функционалности. Следете блога на Jump.BG и нашата facebook страница, за да научите какво представляват нововъведенията и как това ще се подобри работата на вашия хостинг акаунт.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин