Вземете 30% отстъпка за хостинг в пакет с .BG домейн

Нови клауд, наети и менажирани сървъри от Jump.BG

Jump.BG

Преди няколко месеца актуализирахме напълно споделените си хостинг планове, но виртуалните и наетите сървъри остаха да бъдат подобрени на втори етап. Е, времето на този етап дойде и сме щастливи да обявим актуализираните си услуги.

1.Нови Клауд виртуални сървъри

Благодарение на компанията майка на Jump.BG - Delta.BG, можем да предложим едни от най-добрите виртуални сървъри на българския пазар. Проектирани с облачни технологии в ДНК-то си, новите ни Cloud VPS са изключително надеждни и бързи. Едно от основните ни предимства в тази услуга е, че са базирани на тройно репликиран и дистрибутиран сторидж от Storpool с последно поколение хардуер - бързи SSD NVMe дискове на Samsung и специализирани сървъри с AMD EPYC Rome процесори. Можете да разгледате новите VPS планове тук.

2.Нови наети сървъри

Актуализирахме предлаганите наети сървъри както като параметри, така и като цени. Вече можете да поръчате нает сървър с 4 ядра или 8 нишки, 16 GB RAM и 512GB SSD дискове само за 180 лв. на месец с вкл. ДДС! Повече за наетите сървъри можете да видите тук.

3. Менажирани клауд виртуални сървъри и менажирани наети сървъри

Освен актуализираните планове на виртуалните и наетите ни сървъри, добавихме две изцяло нови услуги - менажирани клауд и менажирани наети сървъри. Тези услуги ви предоставят ресурса, самостоятелността и сигурността на изцяло отделен нает или виртуален сървър, заедно с лекотата на работа на споделения хостинг - вашият сървър разполага със cPanel, автоматични защитени бекъпи на отделен бекъп сървър, 24/7 мониторинг. И най-важното - системната администрация, конфигурацията и поддръжката на сървърите са изцяло наша грижа.

Вижте повече информация за:

Ако имате предложения как можем да подобрим още услугите или пък идеи за нови - напишете ни коментар под статията.

 

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин