Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

Повече RAM и CPU (FREE) за Вашата успешна Black Friday кампания!

Всяка година кампаниите за Черен петък са истинско изпитание за онлайн търговците. Щателното и навременно планиране на необходимите ресурси е от изключително голямо значение, за да бъде успешна всяка една Black Friday кампания!

Компаниите често пъти пропускат да предвидят дали избраното клауд решение ще може да понесе очакваното натоварване. Да “падне” сайтът по време на кампания е явление познато на почти всеки с нежелани имиджови щети!

Ние, като клауд хостинг партньор на всеки бизнес, който ни се доверява за своето cloud решение, подаваме ръка, за да бъдат успешни кампаниите на нашите партньори със следното предложение - безплатно:

Повече клауд ресурси - RAM и CPU - {FREE} до 5 декември 2023 г.!

Как да се възползвате?

Свържете се с нас, за да Ви предоставим повече RAM и CPU. Ще ги повишим до нивото на по-горния план, спрямо този, за който плащате. Ще го направим безплатно, защото сме съпричастни към Вашите усилия и Вашите успехи са значими за нас!

Ако желаете повече от това, например. да ъпгрейднете нивото на ресурсите, които да използвате с няколко плана нагоре, отново можем да го направим, но срещу заплащане - за 1 месец.

Предвидили сме да предоставим повече ресурси до 5 декември, но ако се нуждаете от повече време - информирайте ни!

В рамките на тази кампания - предоставяме само RAM и CPU, но не и допълнително дисково пространство за съхранение, тъй като предоставим ли и допълнително дисково пространство, няма как да Ви върнем на плана клауд, за който сте избрали да плащате.

Не се колебайте да ни потърсите, за да обезпечите с клауд ресурси своята Black Friday кампания!

Пожелаваме Ви успех! Заедно можем повече!

Статия от Боряна Попова

Боряна обича технологиите и има афинитет към това - сложните неща да бъдат обяснявани просто и разбираемо, за да бъдат достъпни за повече хора. Има интереси и в областите AI, ML, SEO, копирайтинг, дизайн и др. С внимание към детайла и силата на думите, Боряна харесва нетипичните и нестандартни решения и обича да излиза out of the box.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин