Вземете 30% отстъпка за хостинг в пакет с .BG домейн

Ново началo на черния петък

Jump.BG

Очаквай Black Friday в Jump.BG

През последните години Black Friday или Черният петък се превърна в истински фестивал на пазаруването не само в САЩ, но и навсякъде по света. Грандиозните отстъпки правят конкуренцията все по-ожесточена. Дали ще купуваме стоки от първа необходимост, отдавна желаната техника, мечтаните дрехи и обувки или ще заложим в развитието на наш проект...едно е сигурно - всички очакваме с нетърпение 25 ноември 2016 - различният петък в годината.

Black Friday в Jump.BG

Както всяка година, ние от Jump.BG отново ще се включим в празника с огромни намаления на нашите нови (от тази година) хостинги. Очаквайте максимално оптимизирани планове на минимални цени за вашите нови проекти. Знаем, че очаквате сериозни отстъпки в цените и ще ви ги дадем. Но знаете ли какво още ще получите към хостинг от Jump.BG? Ето какви са предимствата и възможностите на нашите хостинг услуги:

1. Специализирани планове

Предоставяме ви възможността да избирате между разнообразни хостинг планове, които ще задоволят нуждите на всеки един от вас в зависимост от проекта, който развивате или започвате. Споделените хостинг планове, които предлагаме, са общо 19. Повечето от тях създадохме за специфичните нужди на:

Отделно от тях предлагаме и стандартен споделен хостинг, който може да използвате за всякакви проекти.

2. cPanel

Всеки един споделен хостинг план включва cPanel - безспорно най-известният и удобен контролен панел за повечето потребители. Възможностите, които ви предоставя той са много, а самата работа и преживяване с него ще ви достави удоволствие.

3. Softaculous

Този инструмент често е определящият фактор дали ще имате нова интернет страница, или не. Знаем, че не всеки може да инсталира системи, да програмира и да пише тонове код. За щастие живеем в свят, в който това вече не е задължително. Приложението ще ви позволи с точно 4 клика на мишката да инсталирате разнообразни приложения. Това обаче не е всичко. Повечето системи вече имат визуални редактори на темите, които се използват. Това означава, че е необходимо единствено умението да работите с мишката и клавиатурата, за да създадете вашата интернет страница.

4. SSD Виртуални сървъри

SSD VPS хостинг е идеалният вариант за вас, ако убесайтът ви има нужда от висока скорост и повече мощност. SSD виртуалните сървъри гарантират сигурност, гъвкавост и изключителна скорост за вашия бизнес. Параметрите на всеки VPS сървър могат да бъдат променяни, без това да затрудни услугата по някакъв начин или да доведе до нейното спиране.

5. Домейни

Очаквайте домейни на сепциални цени! Всеки домейн гарантира интернет идентичност за вашия проект и разпознаваемост в онлайн пространството на вашия уеб сайт.

Подготвихме промоционални цени и за всички наши настоящи клиенти! Благодарим ви за доверието в нас през изминалите години! Очаквайте специални отстъпки и за вас!

Надяваме се да сме ви вдъхнали нужната смелост и увереност, за да започнете едно неописуемо ново преживяване в интернет пространството.

Искате да получите първи промоционалните предложения в деня на Black Friday? Регистрирайте вашия имейл сега!

Очаквайте Black Friday в Jump.BG на 25.11.2016 г.!

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин