20 безплатни теми за Magento

Jump.BG

Magento е една от популярните платформи за създаване на онлайн магазини. Тя предоставя чудесни възможности, с които лесно да разработите своя проект. Интерфейсът е изключително опростен и адаптацията към него е бърза. Едно от основните предимства на тази платформа е богатата гама от безплатни модули и темплейти за нея. Независимо дали сега започвате да разработвате нов проект, или вече имате такъв проект, знаете, че всичко започва от идеята за самия продукт, който ще предлагате, минава през избора на хостинг за онлайн магазин и изборът на тема, която да подхожда най-много на цялостната ви концепция.

Събрахме 20 разнообразни теми, които предлагат чудесни решения за вашите идеи.

1. Classic Theme for Magento

Нека да започнем от базовото ниво. Темата по подразбиране на самата система е достатъчно функционална и добре изградена, но с допълнителните 10 цветови гами, бързо и лесно можете да внесете нужната за вашия магазин промяна.

Classic Theme for Magento bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

 

2. HelloWired

Чудесен темплейт, който ще отведе магазина ви на следващо ниво. Темата съдържа допълнителни модули, които можете да управлявате докато постигнете желания от вас ефект.

HelloWired bezplatna tema PrestaShop

 

Виж повече

 

 

3. Gala Eva

Gala Eve е тема, която се различава със своята изключителна функционалност. С нея ще имате възможност бързо и лесно да променяте основните цветове, Slideshow изображенията, банерите и т.н, без да имате сериозни технически познания.

Gala Eva bezplatni temi Magento

 

Виж повече

 

4. Computer Store

Темплейт, предназначен за компютърна тематика, който използва за основни цветове сиво и оранжево.

Computer Store bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

5. Panama Free Jewelry

Изчистен дизайн, който е предназначен за бижутерия, но може да се използва и за дрехи. В него са включени функционалности като тагове, ревюта на продукти, сравнение на продукти и т.н.

Panama Free Jewelry bezplatni temi Magento

 

Виж повече

 

6. Car Parts

Ако желаете да продавате авточасти, то този темплейт е най-подходящ за вас. С елегантния му слайдер ще можете да акцентирате върху продукти или новини. Освен това темата е изключително оптимизирана откъм SEO.

Car Parts bezplatni temi Magento

 

Виж повече

 

7. Irzoo Online

Изчистен дизайн, който акцентира върху белия цвят. Темата е предназначена за онлайн магазини за дрехи или техника, но лесно може да бъде използвана и за други идеи.

 

Виж повече

 

8. Clothing

Тема, която носи елегантен дизайн за вашия магазин. Включва важни функции като Image slider, възможност за избор на основен цвят, напълно оптимизиран за бърза работа на магазина ви, и най-новите SEO изисквания.

Clothing bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

9. Toys Store

Toys Store е изключително удачно предложение за вашия детски магазин. Визията му е свежа и цветна, без да се натрапва.

Toys Store bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

10. Grayscale

GrayScale ви предоставя възможността да избирате между 5 различни основни цвята - сиво, червено, зелено, оранжево и синьо. Като допълнение, темплейтът има Slider и специализирано поле за контакт с клиентите.

Grayscale bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

11. FreePOP

Оптимизран темплейт, който работи чудесно на стандартните браузъри като FireFox, Safari, Chrome и IE.

FreePOP bezplatna tema Magento

 

Виж повече

12. ClotherStore

Ако сте решили да създадете нов магазин за дрехи, то ClotherStore е чудесно решение за вас. С вградените функции като Back to top бутон, Popup прозорци, Live search и т.н, ще си спестите поставянето на допълнителни модули.

ClotherStore bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

13. Fit Body

Раздвижете се малко с тази спортна тема, която е изградена на основата на Boostrap, напълно Responsive е и притежава самостоятелен административен панел за лесна настройка и оптимизация.

Fit Body bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

14. Ebajes

Изключително лек дизайн за високотехнологични продукти, който е оптимизиран да работи на всички модерни браузъри.

Ebajes bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

15. Sweet House

Универсален темплейт за вашия нов магазин. Стандартно може да го използвате за всякакви вкусни, здравословни и не толкова здравословни продукти, но с малко редакция може да го пригодите и за други проекти.

Sweet House bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

16. Yummy

Темата е конкурент на предната - отново на кулинарна тематика, който предлага изчистен дизайн.

Yummy bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

17. Shoes Store

Ако желаете да продавате обувки, то това е темата, която ви е необходима - с изчистени линии и приятна визия.

Shoes Store bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

18. Home Interior

Home Interior bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

19. Ves Bakerop

Ves Bakerop е една изключително функционална тема. Ключови фактори при нея са функцията за редакция на живо на темата, бърз преглед на продукт, възможността да поставите предлаганите от вас продукти и марки, блог система и поддръжка на езици.

Ves Bakerop bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

20. V-Admin

Можете да направите времето си в административния панел на Magento по-приятно с V-Admin. Поставете вашето лого, favicon, заглавие, любими цветове и други желани от вас опции.

V-Admin bezplatna tema Magento

 

Виж повече

 

 

Изборът на безплатни теми за Magento е изключително разнообразен. Разгледайте темите и опитвайте различни настройки, за да развиете вашия магазин по възможно най-добрия начин. Ще видите, че само след няколко минути, ще можете да направите една по- различна и стилна визия. Това е началото на вашето ново приключение!

След като вече сте избрали платформата за електронна търговия и хостинг за електронен магазин, е време да изберете и дизайна! Надяваме се, че сме ви били полезни с 20-те предложения за безплатни теми за Magento!

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин