Вземете 30% отстъпка за хостинг в пакет с .BG домейн

По-големи от всякога

Jump.BG
web-hostingПреди няколко месеца увеличихме параметрите на всички VPS планове. Дойде ред и на споделените ни хостинг планове. Kъм днешна дата те също имат увеличени параметри и нови цени. Доверието, което ни гласувате чрез избора си да използвате нашите услуги, ни показва, че посоката, в която сме поели, е правилната и ни подтиква да ви се отблагодарим  посредством оптимални параметри.
Актуализацията на дадените планове при настоящите ни клиенти ще настъпи автоматично при подновяване на хостинг услугите. Разбира се, преминаването към нов план може да бъде извършено и предварително. За целта просто трябва да се свържете с нашия технически отдел и ще получите необходимото съдействие.
Наясно сме, че за вас е от голямо значение възможността да добавяте повече допълнителни домейни към своите хостинг акаунти. И понеже ние се стараем да удовлетворяваме вашите нужди, хостинг план "Старт" вече е с увеличен брой допълнителни домейни -от 2 на 12, без това да се отразява върху цената му. При план "Стандарт" броят на допълнителните домейни е увеличен от 10 на 23. Повишен е и месечният трафик на всички споделени хостинг планове. План "Старт" вече разполага със 110GB месечен трафик, а всички останали - с неограничен. Броят на базите данни за всички споделени планове също е неограничен. При това ако желаете да поръчате хостинг за 2 или 3 години, вече можете да се възползвате от съответно намаление от 15% и 20%. Имайте предвид, че при хостинг плановете "Стандарт" и "Бизнес" има промяна в цените (Стари цени: 10.45лв. & 21.45лв.), която можете да видите на http://www.jump.bg/hosting.html.
С въвеждането на новите планове влизат в сила и нови ограничения за всеки от тях. Всеки план ще бъде лимитиран откъм потребление на CPU и MySQL време, което се засича на всеки 24 часа. Повече информация за ограниченията можете да намерите в нашите общи условия за ползване на услугите. Статистиката ни сочи, че повече от 95% от потребителите ни не трябва да се притесняват по никакъв начин от тези ограничения, тъй като акаунтите им не надвишават допустимите рамки. Подобни мерки са нужни, за да можем да продължаваме да ви предлагаме оптимални хостинг решения на атрактивни цени. В момента можете даследите ресурсното си потребление от своя cPanel хостинг акаунт, а в бъдеще - и директно от своята клиентска зона.
Освен промените върху настоящите ни пакети въвеждаме и нов четвърти план с параметри, които не сме предлагали до този момент. Нарекохме го "DEV" и както се подразбира от това име, той е насочен към девелопъри, разработчици на софтуер и уебмастъри, които имат нужда от по-развита хостинг услуга с повече екстри и опции. Този план може да се използва като риселър пакет. С него получавате собствен WHM административен панел, чрез който можете да създавате собствени хостинг пакети, да добавяте и модифицирате отделни собствени акаунти и да задавате техните параметри според своите предпочитания.
Заедно с всички тези промени ви предлагаме и нова услуга - създаване на собствени GIT хранилища. GIT, подобно на SVN (Subversion) е система за контролиране на версиите на разработван от вас софтуер. Това е изключително полезна фунцкия за всички девелопъри. Създаването, модифицирането и изтриването на хранилища може да се направи директно от cPanel акаунта. Тази фунцкия е активна за хостинг плановете "Стандарт", "Бизнес" и "DEV".
Ние искаме да ви дадем възможността да използвате новите ни параметри и услуги на оптимални цени. Затова на 29.08.2012г даваме старт на нова промоция. В рамките на един месец от тази дата можете да се възползвате от 30%-но намаление от цената на споделените ни хостинг планове "Старт", "Стандарт", "Бизнес" и "DEV". Отстъпката важи при закупуване на нов хостинг акаунт и при подновяване на съществуващ, минимум за 1 година. За целта използвайте следния промо код "jump30" Ако изпитате затруднения или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нашия отдел "Техническа поддръжка" по всяко време на денонощието. (Моля имайте предвид, че при закупуване или подновяване на услуга ще може да ползвате само 1 промоционален код.)
Припомняме ви ако желаете, да се възползвате от намалението на домейни с разширения .co, .pro, .biz и .info. Повече информация за тях ще откриете на нашата уеб страница http://www.jump.bg

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин