Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

Case Study: Как Marketing Vision печели заедно с Jump.bg

Sofia Petrova

Работя с Jump.bg вече над 10 години. Изключително доволен съм от качеството на предоставяната услуга и от поддръжката, която получавам. В акаунта си имам над 70 клиентски сайта и винаги мога да разчитам на отлично обслужване в случай на възникнал казус” -  Петромир Пенчев, собственик и управител на дигиталната агенция Marketing Vision

Една от мисиите на хостинг компания Jump.bg е да превръща своите клиенти в доверени партньори, с които заедно да постигат успехи и да си поставят общи цели.

В днешната статия ще споделим повече за успешното партньорство между Jump.bg и дигиталната агенция Marketing Vision, която оперира на българския и международен пазар вече 5 години. 

Кои са Marketing Vision? 

Marketing Vision е дигитална агенция, която обслужва бизнеси от различни сфери, като им предлага изработка и поддръжка на уеб сайт, както и дигитално позициониране в социалните мрежи.

За краткото време, в което оперират, придобиват клиенти от разнообразни сфери и от различни държави, което им позволява да разширят знанието на екипа и да се запознаят с казуси извън територията на България.

Един от най-успешните проекти на агенцията е изграждането и поддържането на уеб сайта на Razgradnews.net - най-голямата онлайн медия в този регион, която получава близо 6 млн. импресии на годишна база, а всекидневният трафик надхвърля 20 хиляди.

Друг известен проект на агенцията е онлайн магазинът на футболния шампион на България в последните няколко години - Лудогорец. От самото си създаване агенцията е част от партньорската програма на хостинг компания Jump.bg.  

“Jump.bg винаги е била компанията, на която се доверявам за всяка услуга, свързана с хостинг или домейн. При изработката на уеб сайтове за клиенти е от изключително значение на кого се доверяваш и в каква среда ще го изработиш.

Важната част е и след направата на уеб сайта дали той ще функционира нормално и коректно без проблеми. Над 10 години работя с Jump.bg и към момента управлявам над 70 сайта на наши клиенти в техния портал. “

Какъв проблем имаше Marketing Vision преди да започне да използва нашите услуги? 

Пред всяка една агенция, която се занимава с изработката и поддържането на разновидни уеб сайтове (корпоративни сайтове, онлайн магазини, онлайн медии) се поставя сериозното предизвикателство как да управляват профилите на клиентите не само когато възникне казус с техен сайт.

Процедурата по отстраняване на проблем отнемаше твърде много време, защото агенцията трябваше да се свърже първо с клиента, да разкаже какъв точно е проблемът, как може да се реши и клиентът съответно трябваше да предостави достъп до своя хостинг акаунт, за да може служител от маркетинговата агенция да влезе през него, да се свърже с хостинг доставчика и да разрешат проблема.

За един сайт е фатално, ако не бъде онлайн и неговият downtime (време, в което сайтът не е достъпен) се увеличи. Това довежда до загуба на клиенти и на евентуални бъдещи поръчки, които могат да направят потребителите.

Marketing Vision имаха нужда да имат достъп до акаунтите на своите клиенти и при възникнал проблем да намерят решение веднага, а не да губят излишно време в ненужни процедури, които забавяха уеб сайта. 

“Когато поддържаш уеб сайт на онлайн медия, в която всекидневно влизат стотици хиляди посетители, хостинг средата играе решаваща роля.” - Marketing Vision, Петромир Пенчев 

Как Jump.bg разреши проблема на дигитална агенция Marketing Vision? 

Хостинг компания Jump.bg предлага на своите клиенти, които са в сферата на уеб разработката, партньорска програма,  възможност да управляват акаунтите на своите клиенти през един профил. С тази възможност цялостното менажиране на всички клиентски услуги става изключително бързо и лесно. 

“Използваме услугите на Jump.bg заради високото ниво на обслужване. Знаем, че винаги можем да разчитаме на невероятен съпорт. През годините винаги е имало изключително ниско ниво на downtime на сайтовете, което е много важно за клиентите ми- сподели още Петромир Пенчев 

През потребителския акаунт могат да бъдат следени и фактурите, които се изпращат към клиентите от хостинг доставчика. Услугите се заплащат директно към Jump.bg без да има плащане към маркетинговата агенция.

Така клиентите могат да проследяват по колко точно пари заплащат за използването на хостинг услугите си, като едновременно с това, те имат и достъп до собствените си сайтове, както и изцяло запазват правата над акаунта си. През акаунта в партньорската мрежа Marketing Vision могат да проследяват и крайните срокове за подновяване на поръчките на своите клиенти. 

Партньорската програма на Jump.bg дава възможност на своите партньори да печелят от предоставянето на хостинг услугите и домейн имената. Освен улеснението за управление на услугите, което се осигурява през клиентския профил, от поръчката на всеки клиент се получава комисионна, която при достигането на определена сума се изплаща към партньора. 

Партньорите на Jump.bg получават допълнителен доход не само за закупуването на нови услуги през техния профил, но и при всяко подновяване чрез партньорската ни програма.

Ако сте маркетинг или уеб агенция, грижите се за изработката на онлайн магазини или уеб сайтове, печелете заедно с хостинг компания Jump.bg като част от партньорската програма.

Управлявайте от едно място услугите на вашите клиенти и улеснете процеса на вашата работа. Свържете се с нас на sales@jump.bg, за да разберете как да станете наш партньор! 

Статия от Sofia Petrova

Макар да е едно от новите попълнения в екипа ни, вече знаем колко упорита и всестранно развита личност всъщност е Софи. Обича маркетинга, обожава книгите и не пропуска възможност да научи нещо ново, което да я направи още по-добра в работата. Софи се грижи за създаването на полезно за вас съдържание и ни помага да достигнем до още потребители и бизнеси, които имат нужда от нашите услуги. Разчитаме на нея, за да направим Jump.bg любим бранд и предпочитан партньор за собствениците на уеб сайтове и онлайн магазини в България.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин