01 05’13

Великденски хостинг намаления и изненади!

Боядисахте ли яйцата? Опекохте ли козунаците? Събрахте ли семейството? Ако не сте, време е да го направите, защото остават броени дни до Великден - един от най-почитаните християнски празници.
На Възкресение се чества възкръсването на Исус на третия ден след като е разпънат на кръста и погребан. Освен с това, всички ние свързваме този празник и с хубавата традиция да се съберем със семействата и приятелите си и да прекараме хубави моменти с тях.
 
Ние в Jump.bg решихме, че преди да сборим яйцата и да разрежем козунака имаме да свършим една последна задача. Сигурни сме, че така или иначе ще прекарате едни прекрасни празници, но понеже искаме да ви дадем още един повод за усмивка, ще ви зарадваме с една Великденска хостинг промоция, валидна за абсолютно всички споделени хостинг планове и VPS сървъри.
Тя ви осигурява 40% намаление на услугите Споделен Хостинг и VPS сървъри.
 
Това далеч не са всички изненади, които нашият екип ви е подготвил! Освен традиционното намаление, което важи за нови и настоящи клиенти, сме предвидили и допълнителен подарък. Първите 5 клиента, поръчали нов VPS хостинг план за 3 или повече месеца получават безплатен Google AdWords ваучер на стойност 90 лв.!
 
Начин на активация:
 
За да се възползвате от промоцията при покупка на който и да е споделен хостинг план, трябва да използвате промокод sharedeaster при втората стъпка от поръчката.

В случай, че желаете да се възползвате от промоцията за VPS сървър, то трябва да използвате промокод vpseaster.
 
Условия на промоцията:
 
  • Промоцията е актуална от 01.05.2013г до 06.05.2013г. включително;
  • От промоцията може да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на Jump.bg;
  • В промоцията не са включени услуги като покупка на домейни, SEO пакети, SSL сертификати или наети сървъри. Тяхната цена остава непроменена;
  • Промоцията е валидна за всички периоди на плащане при VPS сървърите ни при нови клиенти. За да се възползвате от нея при поръчка на споделен хостинг план, то минималния период за покупка е 1 година;
  • По време на промоционалния период можете да се възползвате от безплатен .com, .net, .org или .eu домейн при поръчка на споделени хостинг планове "Стандарт", "Бизнес" или "Риселър" за 1 или повече години;
  • Крайната дата за заплащане на поръчана промоционaлна услуга е до 14 дни след поръчката й;
  • Промоцията при подновяване на вече съществуващи услуги важи единствено за период от 1 или повече години;
  • Ако настоящ клиент желае да поднови своята услуга е нужно единствено да се свърже с нас и да ни уведоми за услугата, която желае да поднови;
  •  Ваучерът за реклама в Google Adwords важи само при начално зареждане на сума от 30 лв. от страна на клиента в системата на Google Adwords. 
За повече информация, може да ползвате стандартните начини за връзка с нашия екип!
Назад