Вземи подарък: 3 месеца eShop ХОСТИНГ

03 12’11

Коледни хостинг промоции

Здравейте, приятели! Коледните и новогодишни празници наближават!

Всички в Джъмп хостинг сълюшънс сме обзети от празнична треска и искаме да заразим всички вас с много усмивки и хубаво настроение!

Дори вече украсихме своя онлайн офис http://www.jump.bg

 

Как върви празничната подготовка при вас? Сложихте ли снежинки по прозорците и лампички на елхата? А подаръците? Ние подшушнахме на Дядо Коледа, че е време да направи ъпдейт на своята работилница, защото влакчетата и плюшените играчки са си отживелица. Предложихме му да сложи в чувала домейни, VPS и наети сървъри, споделен хостинг. Той обаче отвърна, че нищичко не разбирал от IT услуги. Затова остави на нас тази прекрасна задача да ви зарадваме с подаръци от ново поколение!

 

И така, време е заедно да отбележим Коледните и новогодишни празници по подобаващ начин! 

От 3-ри декември 2011г до 5-ти януари 2012г всеки от вас ще има възможността сам да избере подаръкът, който най-много му/й харесва. През този период получавате намаление на нашите услуги в размер до 50%!

 

Отстъпката важи при поръчка или подновяване на хостинг услуги за една или повече години. Ако изберете споделенхостинг план „Старт”, използвайте промо код koledastart и ще получите 20% намаление от цената. За план „Стандарт” получавате още по-голяма отстъпка – 35%. Съответният за този план промо код е koledastandart. За хостинг план „Бизнес” сме предвидили най-голямо намаление – цели 50%! За да се възползвате от него, въведете промо код koledabiznes.

 

Изненадите не свършват до тук! За същия период получавате и намаление на цената на всеки VPS сървър с 20%. Не забравяйте да използвате съответния промо код: koledavps.

 

Надяваме се нашите подаръци да ви донесат много радост! Екипът на Джъмп хостинг сълюшънс ви пожелава много усмивки, любов и вълшебни моменти с любимите хора!

Назад