13 12’13

Коледни и новогодишни хостинг промоции 2013

Зимата отново е тук и целият екип на Jump.bg очакваме с трепет Коледните и Новогодишни празници. Празничната украса е налице, подаръците са подготвени и настроението е приповдигнато! Не си мислете обаче, че в суматохата сме забравили за всички вас - нашите настоящи и бъдещи клиенти. За поредна година в духа и традицията на едни от най-веселите празници сме ви приготвили приятна изненада.
Тъй като ние самите изключително много обичаме не само да получаваме, но и да раздаваме подаръци, искаме да ви зарадваме с намаление в размер на 25%!
А най-хубавото е, че важи както за настоящи, така и за бъдещи клиенти!
 
За да се възползвате от нашата промоция, моля прочетете следните условия:
 
  • Продължителността на промоцията е от 13 Декември (Днес) 2013г до 1 Януари 2014г;
  • Използвайте промокод koleda2013, за да получите намаление от 25%;
  • Ако сте настоящи клиенти и искате подновите услугите си, моля свържете се с нас чрез онлайн чат, ticket или е-мейл;
  • Промо код koleda2013 е валиден при поръчка на намалените услуги за период от минимум 1 година;
  • За да се възползвате от промоцията, при поръчка на хостинг акаунт, използвайте промокод koleda2013. Ако желаете да подновите вече съществуващи услуги с този промокод, моля свържете се с нас допълнително;
  • Плащания по промоционални услуги могат да се извършат най-късно до 14.01.2014 г. включително. След тази дата издадените проформи се анулират;
  • Продуктите, които подлежат на коледно намаление, са всички наши споделени и VPS планове. Изключение правят домейни, SSL сертификати, SEO услуги, допълнителни услуги към хостинг планове и наети сървъри и т.н.
 
Ние от Jump.bg ви пожелаваме много усмивки, веселие и незабравими емоции!
Назад