19 12’12

Новогодишни хостинг отстъпки

Вече е декември и навън вилнее лютата зима. Но освен студ и сняг, този месец носи със себе си и много радост и вълшебство. Остава съвсем малко до настъпването на едни от най-прекрасните и дългоочаквани празници - Коледа и Нова година. За всички нас те са символ на вярата, любовта, щедростта и приятното прекарване заедно с най-близките ни хора. И, разбира се, нима може да мине Коледа без подаръци?
 
Ние от екипа на Jump.bg много обичаме коледните и новогодишни празници, но най-вече приятните емоции, които те ни носят. Освен това смятаме, че по това време на годината всеки заслужава хубаво настроение в големи порции. А най-добрият начин да зарадваме някого е да му направим хубав подарък!
 
Затова решихме да ви заразим с коледен дух като ви подарим прекрасно коледно намаление! И защото е Коледа, намалението е за всички - и за настоящи, и за бъдещи клиенти и е в размер на 25%
 
Условията на нашата Коледна промоция са следните:
 
  • Продължителността на промоцията е от 19 Декември 2012г до 3 Януари 2013г;
  • Промо код koleda2012 е валиден при поръчка на намалените услуги за период от минимум 1 година;
  • За да се възползвате от промоцията при поръчка на хостинг акаунт, използвайте промокод koleda2012. Ако желаете да подновите вече съществуващи услуги с този промокод, моля свържете се с нас допълнително.
  • Поръчката трябва да бъде заплатена до 14 дни след направената заявка;
  • Продуктите, които подлежат на коледно намаление, са всички наши споделени и VPS услуги. Изключение правят домейни, SSL сертификати, SEO услуги, допълнителни услуги към хостинг планове и наети сървъри.
Назад