17 02’12

Jump.bg на 1 година

На днешния ден, 17-ти февруари 2012г се навършва една година от създаването на Jump.bg. Тази една година отлетя неусетно и настъпи моментът да отпразнуваме нашия първи рожден ден! Бихме искали да изразим огромната си благодарност на всички наши клиенти, които ни гласуваха доверие и ни повериха своите най-важни и големи уеб проекти. Благодарение на упоритата си работа през тази една година вече се радваме на над 1000 активни клиенти и искаме да отбележим, че през цялото това време сме се старали неуморно, за да удовлетворим напълно очакванията на нашите клиенти и ще продължаваме да го правим и занапред. Целият ни екип е изпълнен с вълнение, защото сме подготвили подаръци за всички вас!
 
Вземете си парче от тортата и празнувайте заедно с нас! Ето как да го направите:
  • Възползвайте се от промоцията като въведете своя и-мейл адрес на празничаната ни страница и ще получите промоционален код. Промоционалните кодове са различни и се раздават на произволен принцип.
  • Един човек може да участва в промоцията еднократно, с един единствен и-мейл адрес.
  • Промоцията е валидна 5 дни считано от рождения ни ден (от 17-ти февруари 2012г до 21-ви февруари 2012г, 00:00 часа). Кодовете за отстъпка след като е направена порчъка ще бъдат валидни до 29ти февруари, 2012 г.
  • От промоцията може да се възползва всеки, независимо дали сте настоящ (да подновите услуга) или нов клиент! (Промоцията не важи за следните услуги: SEO, SSL сертификати, домейни и наети сървъри!)
  • Всеки желаещ да поднови услугата като използва промо код, трябва да се свърже с нашия отдел "Продажби", за да бъде въведен конкретния промо код към съответната услуга.
  • Промоцията е валидна единствено при поръчка и подновяване на вече съществуващи услуга за период от 1 или повече години.
  • Регистрацията на безплатни домейни може да се извършва единствено за разширенията .com, net, .org и .eu.

Ако имате въпроси относно услугите ни или  настоящата промоция, моля не се колебайте да се свържете с екипа ни по всяко удобно за Вас време!!!

Назад