Вземи подарък: 3 месеца eShop ХОСТИНГ

16 02’14

3 години JUMP.BG

Непредсказуемият февруари отново дойде и донесе със себе си един прекрасен празник - нашият рожден ден! Настъпи моментът да отбележим този специален повод за трета поредна година. И макар да не сме много големи на възраст, се гордеем, че се родихме, проходихме успешно и продължаваме пътя си напред! Поглеждайки назад, виждаме три прекрасни години, изпълнени с емоции, упорита работа и покорени върхове.

Най-ценното от всичко обаче сте вие - нашите клиенти и партньори и чудесните отзиви, които получаваме от вас. Именно вие сте причината да продължаваме напред, да полагаме още по-големи усилия и да се стараем постоянно да ви предоставяме качествени услуги и нововъведения.
 
Безспорно рожденият ни ден е много важна дата за всички нас от Jump.bg, защото е повод да си дадем равносметка за това какво сме успели и не сме успели да постигнем и повод да помечтаем за професионалните постижения, които ни чакат в бъдещето. Също така това е моментът, в който бихме искали отново да ви благодарим за доверието, търпението и хубавите думи! И не на последно място, както всички знаем, рожденият ден трябва да се отпразнува както подобава заедно с най-добрите приятели!

Ето затова за трета поредна година празникът и подаръците са от нас, а за вас - нашите клиенти и партньори остава просто да им се порадвате!
 
Но стига вече сме отлагали, за третият рожден ден, ние от Jump.bg ви предлагаме следните оферти:
 
Споделени хостинг услуги
План СТАРТ          [ промокод:   start3]        - 30% намаление 
План СТАНДАРТ  [ промокод:  standart3 ] - 45% намаление 
План БИЗНЕС      [ промокод:   biznes3 ]    - 55% намаление 

Виртуални сървъри (Виж)
 
План VPS Start    [ промокод: vstart3 ]        - 30% намаление 
План VPS Pro      [ промокод: vpro3 ]          - 45% намаление 
План VPS Biz       [ промокод: vbiz3 ]           - 50% намаление 
План VPS Corp   [ промокод:  vcorp3 ]        - 65% намаление
 
Ако сте настоящи клиенти и искате подновите услугите си, моля свържете се с нас, чрез livechat, ticket или е-мейл.
 
Условията са следните:
  • Намаленията важат при поръчка на нов или при подновяване на съществуващ споделен хостинг план или VPS сървър за период от 1 или повече години;
  • Промоцията е валидна от 00:00 часа на 17.02.2014г до 23:59 часа на 21.02.2014г;
  • Плащания по промоционални услуги могат да се извършат най-късно до 7.03.2014г включително. След тази дата издадените проформи се анулират.
 
Пожелаваме ви приятно пазаруване!
Назад