Празнувайте с нас 13-я ни рожден ден - вземете своя подарък сега!

През февруари празнуваме своя 13-ти рожден ден и раздаваме подаръци на тези, които ни се доверяват! Направете поръчка за над 100 лв. и вземете своя подарък: комплект - чаша, книга и разделител на тема: "Стартирай онлайн бизнес за 24 часа" с практични съвети и насоки!

Gifts

Ето как ще изглежда Вашия подарък

Книга и чаша подарък

Изберете от следните услуги:

Споделен хостинг

Споделен хостинг

Хостинг планове, подходящи за всеки бизнес, съобразени с целите, бюджета и необходимите ресурси на проекта, с включени безплатен домейн и SSL.

Поръчайте сега
WordPress хостинг

WordPress хостинг

Специализирана хостинг услуга за най-популярната CMS платформа – WordPress, с подсигурени инструменти за защита и оптимизация на Вашия уеб сайт.

Поръчайте сега
WordPress Support

WordPress Support

Професионална поддръжка за WordPress уебсайт или WooCommerce магазин - ежедневен мониторинг, настройки за сигурност и защита, одит при бавен сайт и др.

Поръчайте сега
eShop хостинг

eShop хостинг

Хостинг решения за стартиращи и големи онлайн магазини и e-commerce платформи, гарантиращи достъпност на бизнеса и сигурност за Вашите клиенти.

Поръчайте сега
Cloud VPS

Cloud VPS

Cloud виртуални сървъри с максимално ниво на защита, тройно репликиран all-NVMe сторидж и пълен root достъп. Осигуряваме и безплатен контролен панел Virtualmin.

Поръчайте сега
Managed VPS

Managed VPS

Менажирани Cloud VPS с инсталиран cPanel, автоматичен backup, безплатен IP адрес и системна администрация, включена в цената.

Поръчайте сега
Домейн имена

Домейн имена

Всеки уеб сайт има нужда и от своето уникално домейн име. Предлагаме множество домейни, сред които .com, .bg, .бг, .org, .net и още много други.

Поръчайте сега
SSL сертификати

SSL сертификати

Задължителен елемент за защитата на всеки сайт и неговите потребители. Предлагаме ти SSL сертификати с най-високо ниво на криптиране.

Поръчайте сега

Условия на кампанията “Празнувайте с нас 13-я ни рожден ден”

  • Промоционалните условия на Кампания “Празнувайте с нас 13-я ни рожден ден - вземете своя подарък сега!” се прилагат за услугите: Споделен хостинг, WordPress хостинг, WordPress Support, e-Shop хостинг, Cloud VPS, Managed Cloud VPS, домейн имена и SSL сертификати при поръчка за нова услуга на стойност над 100 лв.
  • При направена нова поръчка от посочените по-горе услуги на стойност над 100 лв., клиентите могат да получат чаша, книга и разделител: “Стартирай онлайн бизнес за 24 часа”.
  • След успешно заплащане на поръчката на стойност над 100 лв., клиентите ще получат мейл с линк, в който да въведат данни за доставка. Краен срок за въвеждане - до 3 март 2024 г.
  • Промоцията е валидна от 09:00 ч. на 1 февруари 2024 г. до 23:59 ч. на 29 февруари 2024 г.
  • Промоцията важи при постъпило заплащане за услугите до 18:00 ч. на 1 март 2024 г.
  • Кампанията се прилага за поръчки на нови услуги от настоящи и текущи клиенти, както и при ъпгрейд към по-висок план с подновяване за 1 година.
  • Кампанията не се прилага при подновяване на активна услуга.
  • Кампанията не се прилага при терминиране на активна услуга, за да бъде създадена същата, като нова.

Промоцията беше валидна до 29.02.2024 г. в 23:59 ч.