BLACK FRIDAY

бъди готов за промоциите

Светкавично бърз LiteSpeed

arrow icon

Екип от специалисти

arrow icon

Висококачествени услуги

arrow icon

24/7 Винаги на твое разположение

 LS 

Litespeed е уеб сървър от ново поколение, които се различава от останалите с това, че използва значително по-добре системните ресурси. Чрез тази си функция се постигат в пъти по-добро бързодействие на Интернет страниците. 

 

apache Заместител на Apache

LiteSpeed е директен заместител на Apache, като поддържа работа с .htaccess, модулите mod_rewrite, mod_security и други стандартни привилегии. Така крайния потребител не трябва да променя нищо по самата си страница или да влага допълнителни настройки.

 

 

 Сигурност

 Уеб сървърът има вградена защита против DDoS атаки, която ще ви предостави допълнителен слой защита. Също така, както вече споделихме се поддържа и mod_security, като така ще осигурите нужната защита. Включена е и допълнителна Bruteforce защита срещу WordPress платформи.

  

cache Кеш

LiteSpeed притежава вградена кешираща система, който значително редуцира, както използването на системни ресурси, така и времето за зареждане на дадена страница. В допълнение има и специално създадени кеш приложения за най-разпространените системи, като WordPress, vBulletin, Prestashop и други. Така можем да Ви предоставим максимално добри условия да постигнете желано бързодействие за Вашите Интернет страници.

 

 Поддръжка

Litespeed Webserver е активен проект, който бива разработван с много бързи темпове и може би най-важното е че се използват модерни технологии, като QUIC. Така може да сте сигурни, че може да се възползвате от новостите.

 

 Съвместимост

 Освен нормалната поддръжка на Вашите PHP проекти, Litespeed Ви предоставя възможността да използвате и други програмни езици, като Perl или Python. В допълнение може да използвате и NodeJS на нашите сървъри. Всичко това бива осигурено от съвместната поддръжка на Litespeed и CloudLinux.

 

 Опростена конфигурация

 Не е необходимо да поставяте допълнителни reverse прокси конфигурация за HTTPS или по-добро зареждане на статично съдържание. Така възможностите за грешки се намаляват значително.

 

 Оптимизирано PHP

 Със своята уникална архитектура LS предоставя и оптимизирана интерпретация на PHP (lsphp), която работи значително по-добре и най-важното по-бързо.

 

 

Както се вижда този уеб сървър предлага най-важните неща за крайния потребител – удобство, бързо действие и сигурност в пъти по-добре от конкурента си Apache, без да се налага да жертва системни ресурси, а точно обратното. Поради тази причина сме избрали да предоставяме на нашите клиенти споделен хостинг планове с LiteSpeed web server.