BLACK FRIDAY

бъди готов за промоциите

Affiliate програма

header arrow 1 header icon 9

Препоръчай нашите услуги на приятели

header arrow 1 header icon 10

Печели отстъпки или реални пари

Нашата партньорска (affiliate) програма ти предоставя възможността да печелиш всеки път, когато нов потребител поръча домейн или хостинг от твоята референция. Регистрацията към програмата е напълно безплатна. Тоест, не е необходимо да закупиш услуга от нас, за да участваш.

Какво се иска от вас?

Съвременният начин на живот и развитието на технологиите предразполагат повечето хора да прекарват много от времето си в глобалната мрежа. Така докато общуваш с приятели и познати, блогвате или просто разглеждаш различни уебсайтове, би могъл да промотираш услугите на Jump.BG и, разбира се, да печелиш от това. Когато потребител закупи услуга от нас през твоя линк, ти получаваш фиксирана комисиона. Тя се натрупва като отстъпка в твоя акаунт и ти сам избираш какво да правиш с нея. Може да я изтеглиш или да я използваш, за да изпробваш нашите услуги или да подновиш вече съществуващи такива. (Минимална сума за изтегляне: 50лв.)

Affiliate програмата работи чрез генериране на препоръки с натрупване. Размерът на комисионата, която получаваш от всяка нова поръчка, е 20%. Ние ще ти предоставим уникален линк от типа:


http://www.jump.bg/members/aff.php?aff=number


ти решаваш къде да поставиш този линк. Може да го публикувате в личния си блог или форум, да го споделиш с приятели в социалните мрежи или да го заложиш в графичен банер. Където и да се намира линкът едно е сигурно - той ще работи в твоя полза! Освен това при желание от твоя страна, ще ти предоставим и различни размери банери, които можете да използваш за целта.

Програмата обхваща всички услуги, освен домейни и SSL сертификати.

Ако поръчката е направена с промоционален код, 20-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към нас. Може да поискаш вътрешен отчет и анализ на affiliate програмата си по всяко време.

За допълнителна информация моля свържете се с нас на телефон 0700 31 011, както и на Email адрес support@jump.bg

Включи се
promote

Промотирай

Ние ще ви предоставим уникален линк. вие решавате къде да поставите този линк. Можете да го публикувате в личния си блог или форум, да го споделите в социални мрежи или да го заложите в банер.

wallet

Печели

Когато потребител закупи услуга от нас през вашия линк, получавате фиксирана комисиона. Тя се натрупва като кредит в акаунта ви. Можете да я изтеглите или да я използвате за наши услуги.

Не се колебай, свържи се с нас сега!