BLACK FRIDAY

бъди готов за промоциите

За нас

arrow icon

Екип от специалисти

arrow icon

Висококачествени услуги

arrow icon

24/7 Винаги на твое разположение

Екипът на Jump.BG

Ние сме екип от млади и всеотдайни специалисти, изпълнени с желание да ти предоставим най-подходящата среда, където да осъществиш твоите проекти. Непрекъснато търсим нови възможности, за да продължаваме да удовлетворяваме изискванията на твоя бизнес. Фокусът ни е насочен към търсене, откриване и реализиране на нови информационни решения!

Избери Jump.BG

Ние от Jump.BG успяхме да се наложим на българския хостинг пазар като една от предпочитаните хостинг фирми заради перфектното съотношение между качество, цена на предлаганите услуги и денонощната техническа поддръжка от висококвалифицирания ни екип. Разполагаме с богато портфолио от услуги, с които ще ти помогнем да осъществиш проектите си, като надскочиш очакванията си.

Какво предлагаме?

Домейни, уеб хостинг решения, виртуални и наети сървъри, стандартни пакети и индивидуални конфигурации. Също така наш приоритет е да осигурим професионално обслужване по всяко време на денонощието.

Участвай в нашата Affiliate програма

Печели реални пари и тествай нашите услуги.

Виж повече

Защо Jump.BG?

Ние знаем от какво имаш нужда и сме готови да обсъдим по всяко време възможностите за развитие на проектите ти. Екипът на Jump.BG ще извърви с теб всяка една крачка по пътя до успеха. Независимо дали искаш да популяризираш вашия бизнес в интернет или да си осигуриш повече надеждно пространство в глобалната мрежа, ще ти осигурим максимална ползваемост и възвращаемост на инвестициите ти.

Фирмени данни:

Фирма: Джъмп.БГ ЕООД
Адрес: София, Найчо Цанов 172
ЕИК/Булстат: 201416377
ЗДДС: BG201416377
BIC: PRCBBGSF
IBAN: BG35PRCB92301036081111
М.О.Л: Драгомир Желев

 

why-jump-1

Oтлично качество

Търсиш отлично качество на атрактивни цени? Тогава си попаднал на правилното място! Гарантираме, че си заслужава.

why-jump-2

Безплатни екстри

Необходими са ти допълнителни инструменти? Получаваш софтуерни приложения и услуги със закупуването на всеки хостинг план.

why-jump-3

24x7 поддръжка

Имаш нужда от помощ? Свържи се с нас по всяко време - винаги сме на твое разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.