Може ли да бъде променен типа на сървъра ?

Имате ShoutCast сървър и желаете да промените Вашия сървър на друг тип (Shoutcast v2, IceCast) или обратното ? Разбира се, това е напълно възможно.
Тъй като процеса не е автоматичен е нужно да се заплати такса в размер на 5 лева и да се свържете с нас и ние ще направим промяната за Вас.

Самата промяна има няколко особености:
- При промяна от ShoutCast v1 към IceCast се запазва потребителското име и адреса, но се губи каченото съдържание и направените настройки тъй като самата структура е напълно различна и няма как да се запазят самите директории. 
- При промяна от IceCast към ShoutCast v1 се запазва потребителското име и адреса, но се губи каченото съдържание и направените настройки тъй като самата структура е напълно различна и няма как да се запазят самите директории. 
- При промяна от IceCast или ShoutCast v1 към ShoutCast v2 IP адреса и потребителското име се запазват. Съдържанието също се губи както при останалите промени.  Променя се порта тъй като ShoutCast v2 използва 4 порта (два за сървъра и два за autoDJ) докато ShoutCast v1 и IceCast използват по два порта (един за сървъра и един за autoDJ) като това правило не важи когато използвате собствен IP адрес (порт 8000).

Ето защо е добра идея преди да ни изпратите заявка за промяна на сървъра да си изтеглите самото съдържание, на външен източник, което после да качите отново след като типа на сървъра бъде променен.

Беше ли полезен този отговор? 63 Потребителите го смятат за полезно (103 Гласувания)