Managed E3-SSD-16

يبدأ من
370.00лв./mo

Xeon E3-1230v2 8 CPU ядра

16 GB RAM памет

2x256 GB SSD дисково пространство

Неограничен трафик

Гарантиран, несподелен ресурс

24/7 мониторинг

Денонощна техническа поддръжка

Managed E3-SSD-32

يبدأ من
418.00лв./mo

Xeon E3-1270v2 8 CPU ядра

32 GB RAM памет

2x256 GB SSD дисково пространство

Неограничен трафик

Гарантиран, несподелен ресурс

24/7 мониторинг

Денонощна техническа поддръжка

Managed E3x-SSD-32

يبدأ من
454.00лв./mo

Xeon E3-1230v6 8 CPU ядра

32 GB RAM памет

2x500 GB SSD дисково пространство

Неограничен трафик

Гарантиран, несподелен ресурс

24/7 мониторинг

Денонощна техническа поддръжка

Managed E5Duo-SSD-64

يبدأ من
550.00лв./mo

2 x Xeon E5-2620 24 CPU ядра

64 GB RAM памет

2x500 GB SSD дисково пространство

Неограничен трафик

Гарантиран, несподелен ресурс

24/7 мониторинг

Денонощна техническа поддръжка

Managed E5DuoX-SSD-64

يبدأ من
814.00лв./mo

2 x Xeon E5-2650v3 40 CPU ядра

64 GB RAM памет

2x1000 GB SSD дисково пространство

Неограничен трафик

Гарантиран, несподелен ресурс

24/7 мониторинг

Денонощна техническа поддръжка