С какво е по-добра новата тема Jupiter в cPanel?

С какво е по-добра новата тема Jupiter в cPanel?

Всичко в света на информационните технологии се развива с бързи темпове. Промяната често е в името на по-голяма производителност, подобрен потребителски интерфейс, оптимизирана среда. 

Една значителна промяна предстои и за cPanel. Като прогресираща платформа, тя цели да предостави по-достъпни и интуитивни услуги. Това ще се случи с обновяване на потребителския интерфейс. Налична е нова тема с величественото име “Jupiter”.

Оптимизирана, осъвременена и лесна за работа - така бихме я описали най-лаконично.

Бай бай, Paper Lantern, добре дошъл, Jupiter!

За предстоящата промяна могат да се информират всички, използващи старата тема, само като достъпят cPanel. В горната част на прозореца има информационно каре, което насърчава за преминаване към и разучаване на “Jupiter”, защото след обновяване до 108 версия, профилът автоматично ще превключи на тази тема.

Защо се налага промяната?

Както споменахме, новата тема ще е по-съвременна, интуитивна и гъвкава. Тя ще предоставя възможност за развитие и персонализиране. Доставчиците на хостинг услуги ще могат да добавят цветови комбинации, линкове и опции, свързани с тяхната идентичност.

Какво е различното в “Jupiter”?

Интерфейсът, от гледна точка на функционални блокове, е аналогичен с “Paper Lantern”.  В раздел “Tools” потребителите могат да намерят всички познати инструменти, дефинирани по един и същ начин. За сметка на това, иконите са обновени в разпознаваем и минималистичен дизайн.

Не трябва да ви учудва, че темата е със съвременно излъчване и отзивчив дизайн, достъпен и от мобилни устройства.

Смяна на темата

Преминаването от една в друга тема, се осъществява от разделът “Основна информация”(в дясно и при двете теми). В дъното му фигурира падащо меню, за смяна на изгледа. Промяната се осъществява незабавно, след избор на една от темите. Преходът между двете теми НЕ е необратима операция.

Призоваваме всички потребители на cPanel, възможно най-скоро, да дадат шанс на темата “Jupiter”. Тя е съчетание между добър външен вид и функционалност, от които ще останете доволни.

Article from Тихомир Георгиев

С над 10 години опит в техническата поддръжка, основната цел на Тихомир е да запознае клиентите ни как да използват услугите или прилежащият към тях софтуер.

Social Networks:
More articles

Subscribe to our newsletter

With your subscription, you get more up-to-date news and our special promo offers

By pressing the "Subscribe" button, you consent to the processing of the personal data provided by you for the purposes of the subscription to our Privacy Policy.

Subscribe to our newsletter