Domains

Select and save the domain name for your new project

Select and save the domain name for your new project

Move your site to us

 • If you want to move your site from another hosting provider to us, we will do it for you for free.
 • You also get compensation for the remaining time.
Request a migration

Secure hosting for your site with a free SSL certificate from Let's Encrypt

The security of the connection between the users and the site is a must nowadays. Therefore, all sites in Jump.BG are automatically secured with a free Let's Encrypt SSL certificate, which is one of the best solutions on the market at the moment.

Clients for us

 • Trustpilot logo

  Това е втори сайт който хоствам при тях. Отлична хостинг услуга, съпорта е на невероятно ниво, а служителите са винаги готови да отговорят на всеки въпрос. Искам да благодаря на екипа за съвместната работа през годините.

  From Александър Стамболийски See the full review
 • Trustpilot logo

  Като цяло споделеният хостинг е на много добро ниво и съотношението цена/качество е оптимално. Единствено което би могло да се подобри според мен е работата с PostgreSQL база данни, да се обнови до последни версии на сървъра и да се предоставят по добри уеб базирани инструменти за работа с тази база данни.

  From Иван Колев See the full review
 • Google logo

  Това е може би най-добрата фирма в България за споделен хостинг. Цените са без конкуренция, а това което получаваш за парите си е феноменално. Ако понякога се появят грешки при обновяване на сайтове или други технически неизправности - поддръжката е винаги на линия и помага.

  From Петър Николов See reviews on Google
 • Google logo

  Клиент съм на фирмата от 4 години. Винаги са решавали всички проблеми бързо и професионално. Изключително съм доволен и препоръчвам на всички.

  From Георги Жеков See reviews on Google
 • Google logo

  Фирмените ни сайтове на Cloxy са на хостинг в Jump.BG от години и нямаме никакви проблеми. Поддръжката е светкавична, сайтовете никога не падат.

  From Васил Тошков See reviews on Google
 • Google logo

  От 2011 съм клиент на фирмата, до момента е нямало никакви проблеми, а дори и да изникне нещо предлагат светкавична поддръжка.

  From Петромир Пенчев See reviews on Google
 • Google logo

  Най-добрите услуги на перфектна цена! Обслужването и поддръжката са супер!

  From Георги Николаев See reviews on Google
 • Ползвам ги повече от 2 години, заклевам се, че може би няма друг хостинг в България и може би в света, който да има толкова бърз съпорт, за 2 години колко безсънни нощи съм имал в кореспондция по имейла заради проблеми със сайтовете и винаги са ми ги оправяли без 1 стотинка, дори и проблема да не е в тях, правили са ми WP оптимизация по сред нощ, и още една камара една неща, които не са тяхна работа и в другите хостинги обикновено ти казват "Проблема не е в нас, оправяй се", безкрайно съм доволен от JumpBG, браво продължавайте в същият дух!

  From Мартин Иванов See the full review

Why Jump.bg?

 • Excellent quality

  Are you looking for excellent quality at attractive prices? Then you've come to the right place! We are a certified cPanel partner.

 • 24x7 support

  Need help? Contact us at any time - we are always at your disposal 24 hours a day, 365 days a year.

 • Free extras

  Need additional tools? You get software applications and services with the purchase of each hosting plan.

Why Jump.bg?
Subscribe to our newsletter and receive the latest news and special promo offers

Subscribe to our newsletter and receive the latest news and special promo offers

By pressing the "Subscribe" button, you consent to the processing of the personal data provided by you for the purposes of the subscription to our Privacy Policy.